Nechte svého pejska soutěžit. Psí den s Prahou 13 se blíží

Praha – Chcete, aby si váš psí mazlíček zaběhl dostihy nebo se pokusil o český rekord ve skoku do výšky? Vezměte ho na Psí den s Prahou 13, který se koná již tuto sobotu. Svého psa zde můžete nechat i očipovat nebo se sami zeptat veterináře na vše, co vás zajímá. Chybět nebudou ani celebrity a jejich psi.

Již tuto sobotu 9. září se od jedenácti hodin dopoledne koná v Centrálním parku Lužiny Psí den s Prahou 13. Velká akce je určena pro všechny majitele a milovníky psích mazlíčků. Ty můžete přihlásit na amatérské psí dostihy, nechat je očipovat nebo se můžete zeptat veterináře na všechno, co vás zajímá. Psi se také mohou pokus překonat český rekord ve skoku do výšky – soutěž se koná od čtrnácti hodin.

Nebudou chybět ani stánky se vším, co váš pes potřebuje – originální doplňky, kvalitní krmivo, spousty hraček a jiné vychytávky. Bohatého doprovodného programu a psí módní přehlídky se účastní také celebrity se svými mazlíčky.

Na mole uvidíte Lucii Benešovou s psem Otíkem, Kateřinu Stočesovou a její Bělku, Vendulu Křížovou s irskou teriérkou Bohunkou, Veroniku Kubařovou s Barneym, dále se zúčastní Helena Zéťová, Terasa Fajksová, Jana Stryková, Josef Carda a další. Celou akci bude moderovat Petr Zvěřina. Přehlídka VIP osobností a jejich pejsků se koná po patnácté hodině.

Návštěvou akce se nejen pobavíte, ale především tak podpoříte pejsky ze tří útulků svými dárky a nákupem. Za odměnu dostanete lístek do tomboly.

Druhý ročník Psího dne s Prahou 13 se koná 9. září 2017 od 11 do 18 hodin v Centrálním parku Lužiny.

Související

Stovky psů, VIP, zábava, závody, útulky, psí den jak má být

Milovníků psů je více než voličů politických stran

Praha - V Centrálním parku Lužiny proběhl druhý ročník PSÍHO DNE s Prahou 13, který si klade za cíl pomoci pejskům bez domova. Pejsci závodili v amatérských dostizích a ve skoku do výšky, ochutnávali nejrůznější pamlsky a dobrůtky a celkově se se svými páníčky a kamarády všichni výborně bavili. Ani letos nedošlo k žádné psí potyčce a louka opět zůstala bez jediné známky hojného počtu psích tlapek.
Tereza Fajksová s Čikem

Akce pro pejsky byla pozvánkou na Psí den s Prahou 13

V pražských Radlicích stojí obchod Rebel Dog s vybavením pro pejskaře. Desátého srpna se v něm konala psí módní přehlídka. Cílem celé akce bylo připomenout, že se na začátku září bude konat Psí den s Prahou 13. Psí den je charitativní akcí, která má přinést finance pro psy v nouzi.

Více souvisejících

Psí den Psi Veronika Kubařová Helena Zeťová Tereza Fajksová soutěž

Aktuálně se děje

před 50 minutami

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

Blinken: Odmítnutím dohody Hamás ukáže, že se o Palestince „nestará“

Americký ministr zahraničí Antony Blinken se v Jeruzalémě setkal s izraelským premiérem Benjaminem Netanjahuem. Po schůzce vyzval palestinské hnutí Hamás, aby přijalo nabízenou dohodu o propuštění rukojmích a příměří.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy