Vyhlášená klinika plastické chirurgie oslavila dvacetiny

Praha - Jedna z nejvyhlšenějších klinik plastické chirurgie, Esthé, oslavila dvacáté narozeniny. Na večírku se sešli nejen lékaři, ale i známé osobnosti - většinou krásky českého šoubyznysu, které zde podstoupily zákroky.

Klinika plastické chirurgie Esthé oslavila dvacáté výročí založení a toto významné jubileum i náležitě oslavila. Přestože jsou lékaři z této kliniky velmi zaneprázdnění operacemi, přednáškami, konzultacemi i konferencemi, našli si čas, aby se společně potkali na narozeninovém večírku. 

„Když má člověk nějaký handicap, tak ho to brzdí v jeho rozvoji. Tím, že ho toho handicapu zbavíme, tak ho to strašně nakopne. Nejen, že vytváříme cestu k úspěchu a dodáváme sebevědomí, ale také vracíme do života nebo mu vytváříme perspektivu,“ vysvětlil zakladatel kliniky a vedoucí lékař Jan Měšťák, v čem vidí největší přínos oboru plastické chirurgie. Shodují se s ním i jeho kolegové Libor Kment, Karel Urban a Ondřej Měšťák.

Jeho slova potvrzuje i kamarádka Tereza Maxová: „Plastická operace může být životně důležitá a může pomoci získat lidem sebevědomí po úrazech či vážných onkologických onemocněních. Proto si vážím práce nejen pana docenta Měšťáka, ale všech jeho kolegů.“ 

Muzikálová zpěvačka Michaela Gemrotová, která zde sama před dvěma lety podstoupila zákrok, také souhlasí. „Pokud jde o dobře a dlouhodobě zváženou operaci, přijde obrovská radost a svým způsobem úleva. Vyřeší se třeba i psychický problém. Žena se stane sebevědomější.“

A svěřila se, jak se sama po zákroku na klinice Esthé cítí. „Už konečně neřeším, že mám malá prsa. Neřeším, že si nemohu vzít vysněné šaty. Neřeším, že se necítím v některém oblečení nesvá nebo nedobře. Ideální by bylo, kdyby se moje tělo narodilo tak jak je teď, ale nenarodilo, měla jsem ho ráda i před tím, ale teď se cítím šťastnější. Ať to klidně někomu připadá malicherné, kdo nepoznal, nemůže pochopit.“

Večírek na oslavu dvaceti let od založení kliniky se konal v luxusní restauraci SOHO. Kromě rodiny, přátel a známých osobností přišli i kolegové z branže. Skoro každý plastický chirurg totiž právě v Esthé začínal.Večírek si nenechali ujít také Tereza Budková, Monika Leová, Tereza Maxová, Denisa Jeřábková, Lucie Kovandová, Elis Ochmanová, Helena Vondráčková, Aneta Vignerová, Nikola Buranská, manželé Adamcovi nebo Miloš Zapletal.

Některé dámy jsme vyzpovídali, jaká byla oslava, kterou si v životě nejvíce užily. „Průběh těch nejlepších si nepamatuju. Já si to pak užívám až následující den. Je to vždycky stejné - pobyt na lůžku a v bezpečné vzdálenosti plastová nádoba,“ přiznala moderátorka Štěpánka Duchková. Nejznámější česká lékárnice, maminka a modelka Jana Doleželová naopak přesně věděla, která byla ta nej. „Největší oslava byla po obhajobě doktorátu. Měla jsem totiž dobrý pocit ze zúročení několikaleté práce, takže mě zaplavila lehkost a s radostí jsem se pustila do zasloužené oslavy.“

K dvacátému výročí Sametové revoluce byla klinika Esthé vyhlášena Magistrátem hlavního města Prahy jako nejvýznamnější a nejlepší pracoviště na území hlavního města. I to je jeden z důvodů, proč služby této kliniky vyhledalo mnoho známých osobností. Naprostá diskrétnost, zodpovědný a precizní přístup k práci a lidský přístup k pacientům je to, proč je tato klinika tolik vyhledávaná a vyhlášená.

Související

Více souvisejících

Esthé Laser Clinic Klinika Esthé Plastické operace výročí Ondřej Měšťák (lékař) Libor Kment (plastický chirurg) Tereza Maxová Michaela Gemrotová Helena Vondráčková Aneta Vignerová

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

Donald Tusk

Tusk: Situace je kritická. Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu Ukrajiny

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Írán, ilustrační fotografie.

Írán čelí novým západním sankcím i hrozbě izraelské odvety

USA a Velká Británie ve čtvrtek uvalily rozsáhlé sankce na firmy a jednotlivce, kteří pomáhají s výrobou íránských dronů a řízených střel, uvedla zahraniční média. Jde o reakci na íránský útok na Izrael. Teherán ve čtvrtek zopakoval, že je připraven na další odvetu v případě slibované izraelské reakce. 

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

Ilustrační fotografie

Škola Michael vychovává špičku současné mladé fotografie

Když získáte ocenění v prestižní soutěži Fotograf roku, kterou každoročně pořádá Asociace profesionálních fotografů ČR, je to velký úspěch. Dvacetiletý Matyáš Páleníček, čerstvý absolvent Střední školy reklamní a umělecké tvorby Michael, nedávno tuto cenu získal, a to v kategorii do 30 let.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Žhavá láva, ilustrační fotografie.

Sopka v Indonésii se probudila. Úřady varují před hrozbou tsunami

V Indonésii se během probíhajícího týdne probudila sopka Ruang. Úřady ve čtvrtek varovaly před hrozbou vln tsunami, kvůli sopečným erupcím nařídily evakuaci více než 11 tisíc lidí a uzavřely i mezinárodní letiště Kota Kinabalu, informovala zahraniční média. 

před 9 hodinami

V metru na Floře spadl člověk do kolejiště. Vlaky hodinu nejezdily

Pád osoby do kolejiště ve stanici Flora zastavil ve čtvrtek dopoledne provoz linky A pražského metra. Vlaky nejezdily zhruba hodinu, zatímco na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému. Vážně zraněný muž byl převezen do nemocnice v umělém spánku. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy