Známe první tři postupující finalistky Miss Léta 2018

Miss Léta odstartovala nový ročník. Skončily castingy, ze kterých vzešlo více než 50 dívek a semifinálová kola mohla začít. V sobotu 16.6.2018 proběhlo první semifinálové kolo, kde se představilo prvních 12 dívek bojující o postup do finále nejsledovanější soutěže krásy Miss Léta. Do finále postoupila Nina Sattlerová, Tereza Kopečková a Ivana Khymchuk.

V sobotu 16. 6. 2018 se uskutečnilo letos první semifinálové kolo, ve kterém se představila první skupina semifinalistek. Dívky navštívily Aquapalace Praha už o den dříve a připravovaly taneční choreografii a catwalk na sobotní program. Vítězkami tohoto semifinále se staly:

3. místo – Ivana Khymchuk (18 let, České Budějovice)

2. místo – Tereza Kopečková (20 let, Brno)

1. místo – Nina Sattlerová (19 let, Most)

Na vítězky před aquaparkem čekala cabrio limuzína, která odvezla čerstvé finalistky na afterparty. Afterparty byla zahájena v luxusní restauraci COMO na Václavském náměstí, kde byli představeni i noví partneři soutěže – Vinařství Pavlovín a Chopin Vodka. Dívky mají teď léto před sebou a budou se připravovat na finále, kde se utkají o vítězství v soutěži Miss Léta o mnoho cen včetně ročního pronájmu automobilu Ford od Carent Praha.

Vítězky každého semifinále obdržely hodnotné ceny od Olympusu, Blackberry, Aquily, Aquapalace, Body Wraps, Solárního studia Sun Angels, Brazil Keratin, Exkluzivní vizitky, Aurum Clinic, Chopin vodky. Na své si přišli i diváci živých přenosů streamovaných na facebooku Miss Léta.

Odpoledne plné ženské krásy, skvělých atrakcí a zbrusu nový letní program ve stylu divoké džungle, čekal na návštěvníky nejzábavnějšího aquaparku ve středních Čechách. V Aquapalace Praha, které letos slaví jubilejní 10. narozeniny, si návštěvníci dosyta užijí i opalování a koupání ve venkovní části aquaparku, kde si navíc vychutnají drinky servírované přímo ve vodě.

Další semifinálová kola proběhnou v termínech: 30.6., 14.7., 28.7. 2018

Související

Dominika Vinšová se stala vítězkou Miss Léta 2018

Dominika Vinšová se stala vítězkou Miss Léta 2018

Praha - Po dlouhém letním maratonu událostí se soutěž Miss Léta uchýlila do finále. Ve středu 12. září proběhlo v klubu Duplex finále a 18člennou porotou byla zvolena vítězka Miss Léta 2018. Po ročním kralování Angeliky Kostyshynové (Miss Léta 2017) bylo předáno žezlo dvacetileté Dominice Vinšové z Prahy. Hlavní cenou bylo auto na rok a postup na světové finále Miss. Druhé místo obsadila jednadvacetiletá Kateřina Lišková z Brna a třetí místo získala devatenáctiletá Nina Sattlerová z Mostu. Pro veřejnost se vítězkou stala osmnáctiletá Ivana Khymchuk a získala titul Miss Léta Sympatie 2018. Mezi VIP osobnostmi se na finále objevila Hana Svobodová, Gabriel Barbie Jiráčková a Pavel Callta, který večerem hudebně doprovázel.
Finalistky soutěže Miss Léta 2018

Miss Léta jde do finále. Popere se o něj těchto 12 krásek!

V průběhu června a července proběhla v Aquapalace Praha celkem čtyři semifinálová kola Miss Léta, kdy se postupně v každém kole představila jiná dvanáctka soutěžících. Pro každé kolo byly připraveny tři korunky a šerpy pro tři postupující dívky. Každé kolo to měla porota těžké, protože konkurence byla vysoká a většinou mezi čtvrtým a třetím místem rozhodoval pouze jeden bod. Po skončení každého kola se nové finalistky přesunuly na slavnostní afterparty do restaurace Como, na kterou je odvezla cabrio limuzína Lincoln Limousine, a dívky oblékly tradiční bílé outfity Bílé armády, které jsou již od roku 2016 neoddělitelnou částí image soutěže Miss Léta.

Více souvisejících

Miss Léta

Aktuálně se děje

Aktualizováno před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Ústav pro studium totalitních režimů.

Kudrnův ÚSTR: Nákladné soudy, odborná ostrakizace, matení veřejnosti

Od nástupu Ladislava Kudrny do funkce ředitele Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) uplynuly dva roky. Letmé ohlédnutí za jeho dosavadním působením v čele uvedené instituce neskýtá příliš povzbudivý pohled. Pro politickou reprezentaci, která o směřování ústavu naneštěstí fakticky rozhoduje, by mělo jít o příležitost zamyslet se nad tím, zda je ve veřejném zájmu nadále podporovat management, který se krom banálních proklamací na adresu nedávné historie může pochlubit především sérií prohraných soudních sporů s ředitelovými kritiky a současnými i bývalými zaměstnanci.

před 10 hodinami

před 10 hodinami

Pekarová Adamová ocenila Tulejovu reakci. Fiala čeká na další návrh TOP 09

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) ocenila rozhodnutí Pavla Tuleji, který se v pátek vzdal nominace na ministra pro vědu, výzkum a inovace. Ve vládě měl nahradit končící ministryni Helenu Langšádlovou. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy