České Budějovice se zbavily rebela Řepky

České Budějovice – Když o služby věčného potížisty přestala mít zájem pražská Sparta, odcestoval Řepka na jih Čech hájit barvy českobudějovického Dynama. Ovšem teď došla definitivně trpělivost i tamějšímu vedení.

Ačkoliv se oficiální čísla nezveřejňují, Řepka patří, nebo teď už spíš patřil, mezi nejlépe placené fotbalisty u nás. Tým, který je ochotný mu vyplácet vysokou gáži proto logicky očekává výkony na špičkové úrovni, které však známý potížista kazí neustálými excesy.

Ten poslední Tomáš Řepka v dresu Českých Budějovic předvedl na začátku října v utkání proti Jablonci, kdy se nechvalně proslulý bouřlivák rozhodl kvůli nařízené penaltě debatovat s rozhodčím. Ten ho napomenul a následně mu udělil žlutou a červenou kartu.

V disciplinárním řízení se pak Řepka dočkal stopky na čtyři zápasy a posléze i pokuty od klubu. Ten ho navíc dočasně vyřadil z kádru a avizoval, že se do konce listopadu rozhodne co s ním. Rozhodnutí už padlo a jeden z nejproblémovějších hráčů naší ligy je bez práce. Otázkou teď ovšem je, jestli se ve svém pokročilém věku a s problémovou minulostí ještě někde uchytí.

Související

Tomáš Řepka

Řepka opustil vězení, před branou na něj čekala přítelkyně Kristelová

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka dnes odpoledne opustil borskou věznici v Plzni. Ve vězení strávil 226 dní, víc než třetinu trestu za zpronevěru luxusního vozu, internetové útoky na jeho druhou exmanželku a maření úředního rozhodnutí. O podmíněném propuštění dnes v neveřejném řízení rozhodl Krajský soud v Plzni a do věznice zaslal příslušný příkaz.
řepka, tomáš

Tomáš Řepka byl propuštěn z vězení. Soud mu uložil zkušební dobu

Krajský soud v Plzni dnes v neveřejném řízení rozhodl o propuštění fotbalisty Tomáše Řepky z vězení. Uložil mu zkušební dobu na tři roky a dohled probačního úředníka. Soud bývalému fotbalovému reprezentantovi také uložil povinnost, aby v rámci svých možností uhradil ve zkušební době způsobenou škodu ve výši 430.000 korun. ČTK to řekla mluvčí soudu Lucie Jíchová.

Více souvisejících

tomáš řepka Dynamo České Budějovice

Aktuálně se děje

před 19 minutami

před 31 minutami

před 42 minutami

před 52 minutami

před 1 hodinou

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

před 8 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy