David Moyes u Rudých ďáblů končí. Alespoň podle newyorské burzy

Lonýn - Konec kouče Manchesteru United Davida Moyese se nevyhnutelně blíží. Alespoň tak spekuluje newyorská burza. Podle ní skončí padesátiletý Skot v klubu se slavnou historií poté, co se s vedením klubu o tom vzájemně dohodnou. Britská média však s ničím takovým zatím nepočítají.

To, že fanoušky Rudých ďáblů málo oblíbený kouč Moyes zanedlouho skončí, předpovídají makléři ze Spojených států amerických. A šance, že odejde z týmu, se zvýšila po prohraném úvodním osmifinále Ligy mistrů s Olympiakosem Pireus (0:2).

Americkým makléřům blížící se konec Davida Moyese prý, podle jejich slov, potvrdil sám manchesterský velkoklub kvůli tomu, aby neklesly klubové akcie. Na tyto zprávy zareagovaly britské sázkové kanceláře a kurzy na to, že Moyes předčasně opustí velkoklub, snížily. Skot David Moyes je tak v současnosti trenér, který má ze všech trenérů v anglické Premier League pod sebou nejvíce rozviklanou trenérskou židli.

V anglické Premier League má klub kolísavé výsledky, nijak nezazářil v FA Cupu ani v Ligovém poháru. V obou těchto prestižních soutěžích na britských ostrovech klub skončil. V samotné lize je současnosti na šestém místě a ztrácí na vedoucí Chelsea patnáct bodů a tak už jistě nemůže pomýšlet na ligový titul.

Zpráva o tom, že by si mohl kouč brzo balit kufry, se rychle dostala mezi fanoušky anglického klubu. Ti samozřejmě z výkonu svých miláčků nejsou nijak zrovna dvakrát spokojeni, ale stále  je vedení klubu přesvědčuje o tom, že Moyes dostává prostor i čas k tomu, aby navázal na úspěchy jeho slavného předchůdce Sira Alexe Fergusona, jenž skončil v klubu jako trenér loni na jaře.

„Beru veškerou zodpovědnost na sebe. Je to můj tým," řekl na tiskové konferenci po včerejším prohraném utkání Ligy mistrů. A skalní fanoušci tak čekají, kdy z rozviklané židle nakonec David Moyes definitivně spadne.

Související

Ronaldo, Cristiano

Chování Ronalda je na legendu Manchesteru United moc. Vyzvala ho k odchodu z klubu

Kolem hvězdného portugalského fotbalového útočníka Cristiana Ronalda je v posledních dnech živo a to především proto že před pár dny opustil předčasně lavičku a odešel tak do kabiny ještě před koncem ligového duelu s Tottenhamem. Kouč Rudých ďáblů Erik ten Hag na to reagoval tak, že ho nenominoval na další ligový duel s Chelsea, na čež se Ronaldo za své chování omluvil. Podle klubové legendy Garyho Nevilllea by pro United bylo nejlepší, kdyby s Ronaldem okamžitě ukončila spolupráci.
Chelsea FC

Prohra se Záhřebem byla poslední kapkou. Vedení Chelsea se rozloučilo s Tuchelem

Fotbalistům londýnské Chelsea se nevydařil vstup nejen do nové sezóny anglické Premier League, na jejímž začátku ze sedmi dosavadních kol Londýňané vyhráli jen třikrát a nachází se tak aktuálně na šestém místě ligové tabulky, ale i do nové sezóny Ligy mistrů. Hned v prvním zápase totiž na hřišti Dinama Záhřeb prohráli 0:1 a to už bylo na vedení Blues příliš a rozhodli se tak ukončit spolupráci s koučem Thomasem Tuchelem.

Více souvisejících

Premier league David Moyes (fotbalový trenér) Fotbal

Aktuálně se děje

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Záběry pádu letounu v Sao Paulu se objevily na sítích. (9.8.2024)

Led mohl být příčinou smrti 62 lidí na palubě letadla v Brazílii

Nastal pokrok ve vyšetřování srpnové tragické letecké nehody v Brazílii, kterou nepřežilo všech 62 lidí na palubě. Podle v pátek zveřejněné oficiální zprávy hlásila posádka krátce před nehodou poruchu systému odmrazování. Informoval o tom Guardian s odkazem na agenturu Reuters. 

včera

včera

včera

včera

Deštivé počasí, ilustrační fotografie.

Počasí jako na houpačce. Přijde šok, teploty klesnou o desítky stupňů

Dnes a zítra si v Česku ještě užijeme tropická vedra, pak ale bude následovat výrazná změna. Příští týden přinese zcela jiné počasí, než jsme byli zvyklí poslední dva týdny, uvedl doslova Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ). Přijde totiž ochlazení, očekává se i plošnější déšť. Zatímco tak v tomto týdnu dosahovala maxima až 35 °C, za několik dní může být až o dvacet stupňů méně.

včera

včera

Ministr obrany Lloyd J. Austin III v Pentagonu

Údery západními zbraněmi v hloubi Ruska válku nerozhodnou, tvrdí Austin

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

včera

Vesmírná loď CST-100 Starliner

Problémy lodi Starliner jsou u konce. Její posádka si ještě oddechnout nemůže

Opakovaně použitelná kosmická loď Starliner od společnosti Boeing se v noci na sobotu vrátila na Zemi, když s pomocí padáků přistála v americkém státě Nové Mexiko. Informovala o tom NASA. Loď se však vrátila bez posádky, jejíž členové po předchozích problémech plavidla zůstávají na Mezinárodní vesmírné stanici ISS. 

včera

včera

Aktualizováno 6. září 2024 21:59

Ukrajinská armáda čelí výzvám na ruském území. Kyjev se vojáků v těžké situaci zastává

Ukrajinská armáda se při okupaci ruských území snaží dodržovat válečná pravidla a chránit civilisty, zatímco ruská vojska pokračují v útocích na civilní objekty. Kyjev zdůrazňuje, že jeho vojáci nepropadají k rabování a drancování, čímž si chce získat mezinárodní podporu.

Zdroj: Jakub Jurek

Další zprávy