Ronaldo zpátky do domovského Sportingu Lisabon? Portugalec se chystá na duel za United

Jak známo, kolem hvězdného portugalského fotbalisty Cristiana Ronalda je během tohoto letního přestupového období neustále rušno. A i když za pár dní začnou na západě Evropy jednotlivé národní fotbalové soutěže, stále není jasné, kam jeho kroky zamíří vzhledem k tomu, že už před časem se nechal slyšet, že chce z Manchesteru United odejít. I když přicházely nabídky odevšad, nejnověji se hovoří o Ronaldově návratu domů do Sportingu Lisabon. Podle nejnovějších zákulisních informací má v těchto dnech právě s tamním vedením jednat Ronaldův agent Jorge Mendes. Sám Ronaldo ale na svém instagramu naznačil, že se chystá na první zápas s Manchesterem United, který se uskuteční v neděli proti Vallecanu.

Spekulace kolem budoucnosti jednoho z nejlepších fotbalistů světa Cristiana Ronalda neutichají. Nejnověji se kolem jeho osoby mluví o jeho možném návratu do svého domovského klubu Sportingu Lisabon. Jak totiž píší britská média, Ronaldův agent Jorge Mendes má právě s vedením tohoto portugalského klubu jednat. Právě ve Sportingu Lisabon tento slavný Portugalec odstartval před lety svou kariéru v seniorském fotbale.

Přestože však s manchesterským celkem v předešlých dnech neodcestoval na soustředění do Austrálie či do Thajska, vedení Rudých ďáblů se nechalo několikrát slyšet i přes nabídky od Chelsea, Atlétika Madrid či Paris Saint Germain, že CR7 rozhodně není v tuto chvíli na prodej. Zájem přišel i ze Saúdské Arábie či ze strany Barcelony a mluvilo se i o Bayernu Mnichov.

Do Sportingu Lisabon by se tak vrátil Ronaldo po devatenácti letech, neboť právě v roce 2003 z tohoto lisabonského klubu přestoupil poprvé do Mancesteru United. Jak ale upozorňují zároveň britská média, kouč Sportingu Rúben Amorim prý nechce svůj kádr rozšířit o tuto velkou fotbalovou hvězdu a to především proto, že pro tradiční portugalský klub by se jednalo o výraznou finanční zátěž.

Sám Ronaldo ovšem na svém instagramovém účtu nově dal za pravdu spíše tvrzení Manchesteru United, že se hráč nikam nechystá. Podle agentury Reuters měl rodák z Madeiry v portugalštině reagovat a jeden z příspěvků jedné fanouškovské stránky, který spekuloval o Portugalcově absenci v nebližším přípravném zápase United, následovně: "V neděli Král nastoupí."

Související

Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.
Petr Rada, trenér

Radovi se snížil trest za rasismus z osmi na tři měsíce. I tak je ale trenér pražské Dukly zklamaný

Původně vyslovený trest ze strany disciplinární komise Fotbalové asociace ČR (FAČR) pro kouče druholigové pražské Dukly Petra Rady za rasistickou urážku vůči již bývalému kouči Brna Tomáši Poláchovi vyvolal velké debaty ve veřejném prostoru. Byl totiž rekordní, konkrétně osmiměsíční. Po verdiktu odvolací komise se ale bude moci pětašedesátiletý kouč vrátit na lavičku již po třech měsících. Zkrácení trestu i pro Duklu znamená, že se bude muset obejít bez Rady až do konce právě probíhající sezóny, jelikož zákaz činnosti mu nově vyprší až začátkem sezóny příští.

Více souvisejících

Fotbal Cristiano Ronaldo

Aktuálně se děje

před 15 minutami

před 39 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Rusko tvrdí, že provedlo útok na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy