Velkou výměnu v NHL odnesl i Michálek. Míří z Ottawy do Toronta

Toronto - Hokejový obránce Milan Michálek už nebude v zámořské NHL pokračovat v Ottawě. Stal se součástí velké výměny devíti hráčů mezi Senators a Torontem. Vůbec největší hvězdou trejdu je kapitán Maple Leafs Dion Phaneuf.

Michálek se s Ottawou loučí po necelých sedmi letech, v Torontu se potká s dalším českým obráncem Romanem Polákem. V letošní sezoně odehrál držitel dvou bronzových medailí ze světového šampionátu 32 zápasů, v nichž si připsal šest gólů a čtyři asistence.

Společně s jednatřicetiletým bekem míří ze Senators do Toronta ještě obránce Jared Cowen a útočníci Colin Greening a Tobias Lindberg.

Opačným směrem naopak putují útočníci Matt Frattin, Casey Bailey, Ryan Rupert a obránci Cody Donaghey s Dionem Phaneufem, který tým Maple Leafs opouští stejně, jako do něj před šesti lety přišel. Tehdy třicetiletý kanadský obránce Toronto posílil z Calgary v rámci výměny sedmi hráčů. Před následující sezonou byl dokonce jmenován kapitánem. Teď se ho vedení zbavuje.

Související

NHL, ilustrační fotografie

Ottawa šokovala Kalifornii a Michálek u toho asistoval

Anaheim - Ze tří zápasů zámořské NHL na první pohled zaujme souboj Anaheimu s Ottawou, který v Kalifornii překvapivě vyhrál kanadský celek. Jednou asistencí se na tom podílel také český forvard v barvách Senators Milan Michálek.
NHL, ilustrační fotografie

Michálek pálil ostrými! V jeden den dal gól dvěma brankářům

Ottawa - Takhle povedený den Milan Michálek za poslední čtyři měsíce ještě nezažil. Poprvé v tomto ročníku se českému útočníkovi podařilo dvakrát za zápas rozvlnit síť, a protože navrch přidal asistenci, pokořil také svůj sezónní bodový rekord.

Více souvisejících

Milan Michálek (hokejista) hokej

Aktuálně se děje

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Robert Fico

Fica zasáhly čtyři kulky. Je stabilizovaný, stále ale bojuje o život

Stav premiéra Roberta Fica (Směr-SD) zůstává vážný. Rozsah zranění způsobený čtyřmi střelnými ranami je rozsáhlý. Lékařům se podařilo stabilizovat jeho zdravotní stav, nadále však není ještě mimo ohrožení života. Informoval o tom vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Směr-SD).

včera

včera

Jednání o míru na Ukrajině bez Ruska? Zbytečnost, žádný výsledek nebude, tvrdí Kreml

Plánovaný červnový summit, při kterém Švýcarsko doufá, že vydláždí cestu pro mírový proces, je podle Kremlu bez ruské účasti zbytečný. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy