V All Stars zápase KHL 2014 zvítězil výběr Západu nad Východem

Bratislava - V sobotu večer byl na programu Zápas hvězd Kontinentální hokejové ligy 2014, ve kterém tým HC LEV Praha nakonec neměl své zastoupení. V týmu Východu se však představili dva čeští hráči Ján Kovář (statistiky 1 +0) a Jakub Petružálek (1 +3). Jejich celek však nakonec podlehl výběru ze Západu 16:18.

Utkání mělo od začátku exhibiční náboj a bylo vidět, že hlavním záměrem hráčů je pobavit jak sebe tak i vyprodanou bratislavskou arénu. Za fauly se místo vyloučení automaticky nařizovaly trestná střílení.

Zápasu hvězd předcházely různé soutěže v dovednostech, když se soutěžilo v různých kategoriích jako rychlobruslení, štafeta hráčů, přesnost střelby a různé další.

Západ - Východ 18:16 (6:5, 6:5, 6:6)

Branky: 15. a 59. Platt, 20. a 49. Komarov, 24. z trestného střílení a 30. Marcel Hossa, 29. a 34. Denisov, 3. Čudinov, 4. Cheechoo, 12. Ozolinš, 11. Afinogenov, 33. Kovalčuk, 38. Gorochov, 43. Prochorkin, 50. Tichonov, 52. Bartovič, 60. Šatan - 23. a 54. Lehterä, 26. a 35. Paršin, 34. a 57. Bochenski, 59. a 60. Mozjakin, 8. Lisin, 9. Žajlauov, 14. Jan Kovář z trestného střílení, 15. Malychin, 18. Petružálek, 27. Milovzorov, 44. Zubarev, 58. Lee (Petružálek).

Rozhodčí: Odinš, Olenin - Birin, Zacharenkov.

Sestavy:

Západní konference: Lisutin (30. Janus) - Quint, Ozolinš, Foster, Čudinov, Kiselevič, Gorochov, Denisov - Kovalčuk, Šatan, Cheechoo - Prochorkin, Tichonov, Komarov - Bartovič, Platt, Marcel Hossa - Afinogenov.

Východní konference: Koskinen (30. Barulin) - Kolcov, Heshka, Lee, Hietanen, Kuljaš, Medveděv, Zubarev - Mozjakin, Zaripov, Bochenski - Malychin, Lisin, Lehterä - Žajlauov, Popov, Petružálek - Milovzorov, Paršin, Jan Kovář.

Jan Kovář (útočník Východní konference): "Podobné zápasy jsou vždy skvělé a pro nás hráče speciální. Jsem rád, že jsem si mohl tento zápas pořádně užít. Soutěže dovednosti byly pro mě větší zábavou, ale i samotný duel byl pohodový."

Jakub Petružálek (útočník Východní konference): "Tempo zápasu mohlo být o něco vyšší. Já jsem se těšil, že jsem měl na stadionu celou rodinu. Bral jsem patnáct lístků, byla zde i moje přítelkyně. Jsem rád, že si mohli konečně všichni podívat tento exhibiční souboj. "

Zdroj: Valerián Lukačko, Lev Praha

Související

Hokejisté Chabarovsku řádili v Bratislavě, maséři jsou za mřížemi

Hokejisté Chabarovsku řádili v Bratislavě, maséři jsou za mřížemi

Bratislava - Ještě že jsem v prosinci odešel do Kazaně! To se možná nyní honí hlavou českému útočníkovi Jakubu Petružálkovi, který ještě donedávna oblékal dres Chabarovsku. Právě jeho bývalí spoluhráči se pěkně předvedli v Bratislavě, kde zdemolovali hotelový pokoj. Jejich dva maséři jsou dokonce u našich východních sousedů ve vazbě.
KHL zveřejnila sestavy pro Utkání hvězd

KHL zveřejnila sestavy pro Utkání hvězd

Moskva - Po vzoru NHL má i Kontinentální liga své vlastní Utkání hvězd. Souboj nejlepších hráčů týmů Západu a Východu se uskuteční v sobotu 11. ledna v Bratislavě. Na Štědrý den byly oznámeny i oficiální sestavy. Vedení soutěže doplnilo soupisku týmů, které byly již z poloviny zaplněny hráči pro první dvě formace. Ty zvolili fanoušci a novináři.

Více souvisejících

Jakub Petružálek (hokejista) Jan Kovář KHL

Aktuálně se děje

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

před 6 hodinami

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

před 7 hodinami

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

před 11 hodinami

před 12 hodinami

před 12 hodinami

před 13 hodinami

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy