Do Aqualandu Moravia za poloviční cenu? Nepromeškejte speciální akci

Pasohlávky – Nejmodernější aquapark v České republice si připravil pro své návštěvníky jedinečnou akci. Rodiny, studenti i senioři nyní mohou vyrazit do Aqualandu Moravia za poloviční cenu, užít si tak celodenní koupání, jízdy na tobogánech i wellness levněji než jindy.

Aqualand Moravia v Pasohlávkách nyní nabízí speciální akci pro své návštěvníky. Rodiny s dětmi, studenti i senioři mohou v rámci akce Happy Days první týden v měsíci pořídit vstupenky za poloviční cenu, a užít si tak celodenní koupání, jízdu na tobogánech i wellness levněji než kdykoliv jindy.

Na zvýhodněné vstupné do nejmodernějšího aquaparku v České republice dosáhnou všechny věkové kategorie. Senioři mají svůj šťastný den každé první pondělí v měsíci, kdy pořídí celodenní vstupenku do Aqualandu Moravia za skvělých 249 Kč, vstupenka zahrnující i vstup do wellness centra je pak vyjde na 349 Kč. Proti běžné ceně vstupenek tak ušetří téměř polovinu. Stejně výhodné je celodenní vstupné také pro studenty, kteří se na snížené ceny mohou těšit každou první středu v měsíci. Pro uplatnění slevy stačí předložit na pokladně studentský průkaz.

Aqualand Moravia je díky své rozmanitosti ideálním místem pro rodiny s dětmi. I pro ty je proto akce Happy days určena. Rodiny s dětmi mohou žádat zlevněné vstupenky vždy první úterý v daném měsíci. Díky akci zaplatí za celodenní rodinnou vstupenku pouze 799 korun, což je o téměř 50 % méně než v jiné dny.

Související

Aqualand Moravia.

Aqualand Moravia zažil v roce 2021 rekordní letní sezónu, plánuje investice za miliardu korun

Aqualand Moravia zažil v uplynulém roce 2021 nejúspěšnější letní sezónu za dobu své existence. Ačkoliv měla na celkovou návštěvnost vliv pandemie, a s ní související omezení, hlásí největší český aquapark téměř stejný počet návštěvníků jako v roce 2020. Omezení a uzavírky přitom ovlivnily polovinu roku. Návštěvnost se podařilo „dohnat“ díky novinkám, které opět rozšířily kapacitu areálu. Za rok 2021 aquapark otevřel nový dětský hrad, čímž dokončil první etapu rozšiřování, jenž v součtu vyšla na 200 milionů korun. Nyní jej čeká v následujících třech letech další významné rozšíření s investicemi v hodnotě miliardy korun. Hlavním nováčkem přitom bude nový hotel. Dokončit se má také nový parkovací dům.
Brno

Někteří podnikatelé v turistickém ruchu na jižní Moravě skončí

Nynější stav působí podnikatelům v turistickém ruchu na jižní Moravě mnohamilionové ztráty. I za předpokladu, že se na přelomu května a června otevřou památky, hotely a další instituce, dá se podle analýzy Centrály cestovního ruchu jižní Moravy očekávat, že některé z nich provoz ukončí. Čím déle budou restrikce kvůli šíření nemoci covid-19 trvat, tím více podnikatelů skončí, řekla ČTK ředitelka Centrály Pavla Pelánová.

Více souvisejících

Aqualand Moravia koupání slevy Pasohlávky

Aktuálně se děje

před 7 minutami

před 49 minutami

Mark Rutte

Misky vah se naklání. Rutte si získává podporu Turecka, v cestě do křesla šéfa NATO mu ale stojí další země

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

před 1 hodinou

Volební štáb hnutí ANO

ANO lže, jako když Rudé právo tiskne. Tentokrát o důchodech

Zástupci hnutí ANO a kabinetu Petra Fialy (ODS) se shodli na nutnosti změn v prvním důchodovém pilíři, opoziční subjekt zároveň nezpochybnil nutnost zvyšování věkové hranice pro odchod do důchodu. To vyplývá z dokumentů zveřejněných prezidentskou kanceláří k březnové schůzce nad tématech důchodové reformy. Stojí za to připomenout, že onoho 28. Března se schůzky na pozvání prezidenta zůčastnili Karel Havlíček, Alena Schillerová a Aleš Juchelka. Celý zápis přidávám na konec tohoto článku. Závěr si z něj udělejte sami.  

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 15 hodinami

raketový systém Patriot

Ukrajina dostane od Španělska rakety Patriot

Španělsko pošle na Ukrajinu rakety Patriot. Na videokonferenci mezinárodní Kontaktní skupiny pro podporu Ukrajiny to dnes oznámila španělská ministryně obrany Margarita Roblesová. Informoval španělsky list El País v reakci na tlak spojenců z EU a NATO.

včera

včera

Vinice, ilustrační fotografie.

Vinaři vyúčtovali ztráty. Mráz způsobil škody za více než dvě miliardy

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohrady. V Čechách je dopad naprosto fatální, škody tam dosahují 95 procent. Na Moravě se pohybují minimálně na úrovni 23% snížení výnosu. Aktuální průzkum mezi vinaři vyčíslil celkové škody napáchané na letošní úrodě na více než 2 miliardy korun. Vinaři ale varují, že měnící se klima není jediným problémem domácího vinařství, a žádají aktivnější přístup k jejich řešení ze strany ministerstva. 

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

Vlastimil Válek

Válek zmínil, jak české zdravotnictví těží z členství v EU

Mezi největší přínosy dvacetiletého členství Česka v Evropské unii patří například možnost čerpat zdravotní péči v kterékoliv zemi EU, společné registrace nových léků před vstupem na trh, zapojení do expertních sítí lékařů nebo sdílení expertizy Evropského centra pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) ve veřejném zdraví, konstatovalo ministerstvo zdravotnictví. 

včera

včera

Voráček pomalu zavírá dveře za svou hráčskou kariérou. Na 99 procent se na led nevrátí

Kariéra bývalého hokejového reprezentanta Jakuba Voráčka, během níž nastoupil k více než tisícovce zápasů v kanadsko-americké NHL, se nezadržitelně blíží ke svému konci. Samotný čtyřiatřicetiletý hokejista totiž v úterním rozhovoru pro CNN Prima News uvedl, že končí svou bohatou kariéru. Záhy ale svá slova mírnil, když pro server sport.cz řekl, že ještě není definitivně rozhodnut o svém konci, ale to, že se už mezi mantinely neobjeví, je podle něj na 99 procent jisté.

Zdroj: David Holub

Další zprávy