Kam na Silvestra? Vezměte děti do Aqualandu Moravia

Pasohlávky - V Aqualandu Moravia bude živo až do konce roku. Na Silvestra je tu připraven bohatý program zaměřený hlavně pro děti. Pohádkový Silvestr bude plný oblíbených postaviček, zábavy a her. Oslavy zakončí vnitřní ohňostroj.

Silvestr v Aqualandu Moravia bude patřit dětem. V nejmodernějším českém akvaparku je na poslední den tohoto roku připraven program plný pohádkových postaviček, zábavy a her. Oslavy budou zakončeny odpoledním vnitřním ohňostrojem.

Akvapark bude otevřen tradičně od deseti hodin dopoledne. Program se rozjede již od rána a postará se o něj oblíbená dvojice Tarajko a Popletajka, kteří si do Pasohlávek přivezou celou řadu pohádkových maskotů. Děti tak během silvestrovských oslav navštíví hned několik pohádkových světů, užijí si tematické soutěže i diskotéky. 

„Silvestr by se neobešel ani bez našich zkušených animátorů. Ti mají připravené klubové tance, pohádkový aqua gym, ale i výtvarnou dílnu na výrobu silvestrovských skleniček,“ dodává Blanka Marková z Aqualandu Moravia. Bohatý program bude doplněn také hudebními vystoupeními DJ, jenž se předvede hned v několika setech.

Ani dospělí ovšem nepřijdou poslední prosincový den zkrátka. Připraveny jsou soutěže pro rodiče, vodní bar, kavárna i restaurace. Vyvrcholením silvestrovských oslav v Aqualandu Moravia poté bude vnitřní ohňostroj, který odstartuje v 17 hodin.

„Aquapark zůstane otevřen standardně do 21 hodin. Hosté ubytovaní v našem přilehlém hotelu Aqualand Inn pak mohou v silvestrovském veselí pokračovat. Hotel má připraven zajímavý program, který potrvá až do půlnoci,“ upřesňuje Marková v tiskové zprávě. Na Nový rok bude Aqualand Moravia otevřen opět ve standardní otvírací době.

Vstup na akci je možný s běžnými vstupenkami. Zájemci si je tak mohou pořídit již nyní. Výhodně nakoupí na e-shopu Aqualandu, kde lze celodenní vstupenku pořídit o několik set korun levněji než na pokladně. „Vstupenky zakoupené na našem e-shopu platí 90 dní. Návštěvníci je tak mohou bez starostí využít i pro vstup na Pohádkový Silvestr,“ uzavírá Marková.

Související

Aqualand Moravia.

Aqualand Moravia zažil v roce 2021 rekordní letní sezónu, plánuje investice za miliardu korun

Aqualand Moravia zažil v uplynulém roce 2021 nejúspěšnější letní sezónu za dobu své existence. Ačkoliv měla na celkovou návštěvnost vliv pandemie, a s ní související omezení, hlásí největší český aquapark téměř stejný počet návštěvníků jako v roce 2020. Omezení a uzavírky přitom ovlivnily polovinu roku. Návštěvnost se podařilo „dohnat“ díky novinkám, které opět rozšířily kapacitu areálu. Za rok 2021 aquapark otevřel nový dětský hrad, čímž dokončil první etapu rozšiřování, jenž v součtu vyšla na 200 milionů korun. Nyní jej čeká v následujících třech letech další významné rozšíření s investicemi v hodnotě miliardy korun. Hlavním nováčkem přitom bude nový hotel. Dokončit se má také nový parkovací dům.
Brno

Někteří podnikatelé v turistickém ruchu na jižní Moravě skončí

Nynější stav působí podnikatelům v turistickém ruchu na jižní Moravě mnohamilionové ztráty. I za předpokladu, že se na přelomu května a června otevřou památky, hotely a další instituce, dá se podle analýzy Centrály cestovního ruchu jižní Moravy očekávat, že některé z nich provoz ukončí. Čím déle budou restrikce kvůli šíření nemoci covid-19 trvat, tím více podnikatelů skončí, řekla ČTK ředitelka Centrály Pavla Pelánová.

Více souvisejících

Aqualand Moravia Pasohlávky aquapark Silvestr Pohádky

Aktuálně se děje

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

Mrtvá těla se svázanýma rukama? Bují podezření na válečné zločiny Izraele v Pásmu Gazy

Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva (OHCHR) vyzval v úterý k mezinárodnímu vyšetření zpráv o masových hrobech v nemocnicích v Pásmu Gazy, které byly zničeny při obléhání izraelské armády. Podle OHCHR mohlo totiž dojít k páchání válečných zločinů.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy