Vražda slavného zpěváka: V 90. letech bořil všechny hitparády

Berlín - Hvězdu pop music především 90. let našli bez známek života. Jim Reeves byl členem slavné kapely Squeezer, mezi jejíž největší hity patří píseň Sweet kisses, která drtila hudební žebříčky napříč Evropou.

Zpěvák a tanečník Jim Reeves byl ještě v sobotu večer s kamarády v baru, po tom se rozloučili a každý se vydal do svého pokoje. Jenže Reevese našli druhý den ráno mrtvého právě v hostelu Stuttgarter Platz v Berlíně.

Jim ReevesKapela Squeezer

Policie vyšetřuje případ jeko vraždu. Jimovi bylo jen 47 let. Zpěvák se dříve živil i jako model, a příležitostně si zahrál i v televizních seriálech.

V roce 1995 založil Jim kapelu Squeezer, která měla raketový vzestup a drtila hitparády po celé Evropě. Nejznámější jsou písničky Sweet kisses a Blue Jeans.

Jim Reeves (zpěvák) Vražda Německo

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy