Jak vypadá snídaně Dwayna Johsona? To by normálního smrtelníka skolilo

Los Angeles - Americký herec Dwayne Johnson (43), známý také jako "The Rock", je chodící skála svalů. Jenom jeho snídaně by normálního člověka porazila.

Hollywoodský svalovec Dwayne Johnson se proslavil hlavně jako hrdina akční série Rychle a zběsile, kde se zapsal do povědomí diváků. Už jako kluk se věnoval sportu - začínal s atletikou, americkým fotbalem, a nakonec se musel kvůli zranění zaměřit na zcela jiný sport, kterým byl wrestling.

Právě odtamtud pochází jeho přezdívka "The Rock". Herec na sobě tvrdě maká v posilovně a aktivně se věnuje i zápasům, ve kterých vzbuzuje u soupeřů pořádný strach. A není se čemu divit! Dwayne je opravdu horda namakaných svalů.

To však není výsledek pouze tvrdého tréninku, ale i stravování a životního stylu. Dwayne se pochlubil na sociální síti fotkou své snídaně s komentářem: "Striktní dieta během natáčení." Vaječnou omeletou, pečeným masem a plným talířem amerických lívanců fanoušky doslova šokoval (zde). A teď ruku na srdce, kdo by chtěl slavného svalovce živit?

Související

Dwayne Johnson ve filmu Black Adam.

RECENZE: Dwayne Johnson se jako Black Adam zmůže jen na prázdné fráze a pěsti

Black Adam byl prezentován jako inovativní superhrdinský snímek, který ukáže budoucí cestu DCEU. Místo toho však odhalil bezradnost produkčního týmu, jenž nedokáže vymyslet smysluplný příběh, natož vesmír. To jen ukazuje, jak v této disciplíně zaostávají za Marvelem. Snímek nabídne jen prázdné dialogy a spoustu bitek, jimiž maskuje duševní prázdnotu.

Více souvisejících

Dwayne Johnson Muži

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy