Největší tragédie legendárního Bonda Pierce Brosnana: Zemřela mu dcera!

Praha - S nejtěžším obdobím v životě se v současnosti potýká herec Pierce Brosnan (60). Před několika dny podlehla rakovině jeho dcera Charlotte. Obklopena svou rodinou zemřela v pouhých 42 letech.

Pierce Brosnan okamžitě přerušil natáčení, které zrovna probíhalo ve východní Evropě a společně se svou rodinou strávili poslední chvíle u Charlotte. Hercova dcera bojovala s rakovinou vaječníků stějně jako její matka, ta nemoci podlehla před dvaadvaceti lety. Pierce Brosnan nebyl Charlottin biologický otec, adoptoval ji v roce 1986, svou nevlastní dceru ale velmi miloval.

"28. června odešla na věčnost má milovaná dcera Charlotte Emily, která podlehla rakovině vaječníků. Zemřela obklobena manželem Alexem, dětmi Isabellou a Lucasem a bratry Christopherem a Seanem. Naše srdce jsou plná bolesti z její ztráty," řekl ve svém prohlášení zdrcený Brosnan.

Související

Dwayne Johnson ve filmu Black Adam.

RECENZE: Dwayne Johnson se jako Black Adam zmůže jen na prázdné fráze a pěsti

Black Adam byl prezentován jako inovativní superhrdinský snímek, který ukáže budoucí cestu DCEU. Místo toho však odhalil bezradnost produkčního týmu, jenž nedokáže vymyslet smysluplný příběh, natož vesmír. To jen ukazuje, jak v této disciplíně zaostávají za Marvelem. Snímek nabídne jen prázdné dialogy a spoustu bitek, jimiž maskuje duševní prázdnotu.
James Bond přistane i s vrakem - a bez zranění!

Korektnost dostala i agenta 007. Je James Bond sexista a rasista? +VIDEO

Londýn - Lavina harašení, hyperkorektnosti a obvinění ze sexuálního obtěžování zasahuje i do oblastí, kdy byste to zřejmě nečekali. Na sociálních sítích lidé například diskutují o tom, zda je třeba na starší bondovky nahlížet z hlediska éry, kdy vznikly, nebo je vnímat okem moderní doby.

Více souvisejících

Pierce Brosnan

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

před 6 hodinami

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

Jednání o příměří není ztraceno. Hamás se vrátí do Káhiry, dorazí i ředitel CIA

Delegace palestinského militantního hnutí Hamás odešla z jednání o dočasném příměří v Pásmu Gazy, která se koná v egyptském hlavním městě Káhiře, ale vrátí se na další rozhovory v úterý, uvedla agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy