Nagy prozradil, jak si vybírá krásky na focení aktů

Praha - Zpěvák a poslední dobou i fotograf Peter Nagy (51) se teď v hudbě specializuje na rock´n´roll. A při focení na akty krásných žen. Teď Korzu konečně prozradil, jak musí vypadat žena, kterou by chtěl vidět svlečenou před svým objektivem.

"Co se týče fyzična, mým hlavní kritériem je souměrnost," přiznal Korzu a hned dodal: "Ale aby měla fotka také úroveň, je nutný šarm a půvab. Pokud je dívka nemá, je to jen nahá žena na fotce."

Kromě souměrného těla a nevšední aury musí mít pro Nagye žena i krásný, ale hlavně zajímavý obličej. A to podle něj zdaleka každá modelka nemá.

"Žena, kterou chci fotit, musí být krásná i poté, co se odlíčí. U většiny modelek bohužel netušíte, jak vlastně vypadají. Protože make-up, který používají, vždy svádí vidět je jako velmi pěkné. Ačkoli na to je vlastně určený," zafilofozoval si Nagy a myšlenku dokončil: "Tento způsob líčení na svých fotkách nepreferuji. Skrze něj se totiž nedá ukázat něžnost a uvěřitelnost, která mě tak láká."

Související

Dalibor Janda, český zpěvák pop music, textař a hudební skladatel, který největší popularity dosáhl v 80. letech 20. století, když se v letech 1986–1988 stal Zlatým slavíkem třikrát v řadě. Mezi jeho hity patří Hurikán nebo Kde jsi?.

Začíná festival Benátská!, Karel Gott kvůli nemoci koncert zrušil

V Liberci dnes začíná festival Benátská!, na němž měl dnes večer v rámci tradičního Večírku pro nedočkavé vystoupit Karel Gott. Ve středu ale kvůli akutnímu zápalu plic vystoupení zrušil. Nejpopulárnější český zpěvák měl na festivalu oslavit své 80. narozeniny, které připadly na 14. července. Organizátoři uvedli, že večer s orchestrem Pavla Větrovce vystoupí podle plánu umělci, kteří měli být Gottovými hosty, jako Ilona Csáková, Markéta Konvičková nebo Petr Kolář.
Gott, Karel

Gott vystoupí na festivalu Benátská!, doprovodí ho slavíci Janda a Nagy

Karla Gotta na zahájení 27. ročníku festivalu Benátská! v Liberci doprovodí další dva zlatí slavíci Dalibor Janda a Petr Nagy, jimž se podařilo narušit Gottovu vítěznou sérii v soutěži. První den festivalu, který se v Liberci koná od 25. do 28. července, bude patřit oslavě Gottových 80. narozenin. Samostatný koncert, který se měl v den narozenin 14. července uskutečnit v pražské O2 areně, zpěvák ze zdravotních důvodů před dvěma týdny zrušil.

Více souvisejících

Peter Nagy

Aktuálně se děje

před 19 minutami

před 28 minutami

před 51 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy