"Spratek" Bieber jde do basy, tentokrát už to přehnal

Miami - Policie v americkém Miami dnes zadržela kanadskou popovou hvězdu Justina Biebera kvůli bezohledné jízdě pod vlivem alkoholu, marihuany a léků na předpis. Zpěvák, který navíc jel bez platného řidičského průkazu, při zatýkání kladl jistý odpor, ale nedopustil se násilí. Uvedla to agentura AP s odvoláním na místního policejního šéfa Raye Martineze. Devatenáctiletý Bieber podle policistů závodil se svým vozem na silnici v Miami Beach.

Minulý týden zase našla policie v jeho domě u Los Angeles kokain. Prohlídku jeho příbytku vyvolalo udání, že na sousedův dům házel Bieber vajíčka. Když policisté hledali důkazy svědčící o údajném vandalismu, objevili v domě kokain. Podle médií nepatřila droga Bieberovi, ale rapperu Lil Zaovi, který patří k nejbližším Bieberovým spolupracovníkům.

Podle Martineze při zadržení Bieber nejprve nechtěl spolupracovat a prokazoval se neplatným řidičským průkazem vydaným ve státě Georgia.

Skandál za skandálem

Koncem loňského roku Bieber musel pro zdravotní potíže dvakrát přerušit své turné po Latinské Americe, údajně kvůli otravě z jídla. Jen obtížně pak zpěvák přesvědčoval fanoušky, že předčasnému odchodu ze scény nepředcházel "divoký víkend".

Během koncertu v Buenos Aires někdo z publika hodil na pódium argentinskou vlajku, Bieberova reakce však mnohé překvapila - zpěvák se nejprve snažil národní symbol skopnout dolů a poté ho zametl stojanem na mikrofon pryč ze scény. Naštvaná reakce účastníků na sebe nenechala dlouho čekat a v zemi tato událost způsobila velký rozruch. Kanaďan se sice na Twitteru omluvil a uvedl, že jeho počínání nebylo myšleno nikterak špatně, problém tím však nezmizel.

Ani návštěva Německa se neobešla bez kontroverze, informuje musicserver.cz. Interpret hitu "Boyfriend" totiž do země přicestoval v soukromém letadle, na jehož palubě se nacházel i jeho nový mazlíček - opice Mally. Tu dostal ke svým posledním narozeninám od producenta Jamala 'Mally Mal' Rashida, ale neměl vybavena příslušná povolení, aby s exotickým zvířetem mohl vstoupit na území našich západních sousedů. Celníci mu proto opičku zabavili a umístili do karantény. Následovala pokuta, kterou do této chvíle zpěvák nezaplatil.

Související

Více souvisejících

Justin Bieber Policie USA

Aktuálně se děje

před 19 minutami

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno před 45 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Ústav pro studium totalitních režimů.

Kudrnův ÚSTR: Nákladné soudy, odborná ostrakizace, matení veřejnosti

Od nástupu Ladislava Kudrny do funkce ředitele Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) uplynuly dva roky. Letmé ohlédnutí za jeho dosavadním působením v čele uvedené instituce neskýtá příliš povzbudivý pohled. Pro politickou reprezentaci, která o směřování ústavu naneštěstí fakticky rozhoduje, by mělo jít o příležitost zamyslet se nad tím, zda je ve veřejném zájmu nadále podporovat management, který se krom banálních proklamací na adresu nedávné historie může pochlubit především sérií prohraných soudních sporů s ředitelovými kritiky a současnými i bývalými zaměstnanci.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Hokej, ilustrační fotografie.

Z posil z NHL už reprezentaci opustil Zadina, následoval ho i Kodýtek. Týmu bude pomáhat kouč Gross

Týden před startem světového šampionátu v Praze a Ostravě se český národní tým ukazuje fanouškům v Brně, kde se konají České hokejové hry. Jedná se o závěrečnou přípravu na hokejový vrchol této sezóny v domácím prostředí, a proto není divu, že je o tuto akci mezi hokejisty ohromný zájem a na závěrečnou přípravu tak přijelo ze zámoří až deset hokejistů. Národní tým už ale stihli po úvodním zápase v Brně s Finy (1:4) opustit Filip Zadina ze San Jose a Petr Kodýtek z Ilvesu Tampere. Posilu si pak do realizačního týmu přivedl i ze Sparty, a to trenéra Pražanů Pavla Grosse, jenž bude pomáhat se skautingem. 

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Anthony Blinken a Yoav Gallant

USA nadále odrazují Izrael od postupu do Rafáhu. Z OSN zní hlasy o hladomoru

Washington nadále odrazuje Izrael od útoku na Rafáh na jihu Pásma Gazy. Podle amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena by způsobil nepřijatelné škody, uvedly světové agentury. Izrael podle USA zatím nepředstavil plán ochrany obyvatel, přičemž je známo, že ve městě se tísní až půldruhého milionu lidí, včetně uprchlíků z jiných částí Pásma Gazy. 

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Ilustrační fotografie.

Ruská škola kritizovala válku na Ukrajině. Konec byl nevyhnutelný

Ruské úřady zatočily se soukromou školou Novokolledž v Novosibirsku, která se jako jedna z mála veřejně vyslovila proti válce na Ukrajině. Dočkala se za to prověrek, pokut a neudělení akreditace. Zakladatel zařízení Sergej Černyšov pak byl označen za tzv. zahraničního agenta, informovala ruská mutace BBC. Škola přestane existovat na konci školního roku. 

před 9 hodinami

včera

včera

včera

Hamás dostal od Izraele ultimátum: Máte týden, jinak jdeme do Rafahu

Izrael dává palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na přijetí dohody o příměří a propuštění rukojmích, jinak hrozí zahájením pozemní operace v Rafáhu na jihu Pásma Gazy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy