Zpěvák Michal Hrůza už komunikuje s lékaři

Ostrava - Skladatel a zpěvák Michal Hrůza je po probuzení z umělého spánku ve stabilizovaném stavu a dokonce komunikuje s lékaři. V nemocnici skončil před 13 dny po brutálním útoku v Ostravě.

"Můžu potvrdit, že jsme zpěváka Michala Hrůzu probudili z umělého spánku. Jeho stav je stabilizovaný a to taky díky jeho manželce Lindě, která za Michalem chodí několikrát denně," popisuje léčbu mluvčí Městské nemocnice v Ostravě Magda Otáhalová.

Sedmnáctého července se zpěvák v ostravské Stodolní ulici připletl do rodinné šarvátky mezi bratranci. To se mu ale stalo osudným - skončil v nemocnici s vážnými poraněními hlavy. Oba mladíci teď sedí v ostravské vazební věznici.

Psali jsme:
Zpěváka Michala Hrůzu probudili z umělého spánku
Policie začne vyslýchat svědky napadení zpěváka Michala Hrůzy Případ Hrůza: Neublížil by mouše, líčí soused jednoho z rváčů
Rosenberg šokuje na facebooku: Hrůza si to možná trochu zasloužil, sdílel

Podle informací Novy zpěvák komunikuje s lékaři. Takže mluví, i když zmateně. Hýbe rukama i nohama, ale podle lékařů ještě nemá vyhráno.Vyšetřování brutálního napadení je v podstatě na začátku a státní zástupce dnes potvrdil, že v nejbližší době jen tak neskončí. Další výslechy svědků začnou v pátek. Oběma útočníkům hrozí až 12 let natvrdo.

Související

Michal Hrůza

Útočník v Praze bezdůvodně napadal kolemjdoucí. Zpacifikoval ho zpěvák Michal Hrůza

Policisté hledají další možné oběti muže, který v pondělí večer v pražských Dejvicích bezdůvodně udeřil pěstí nejméně sedm lidí. Podezřelý je nyní v psychiatrické léčebně a po propuštění budou kriminalisté zjišťovat motiv jeho jednání. Případ zatím prošetřují pro podezření z výtržnictví a ublížení na zdraví, uvedl dnes na webu pražské policie její mluvčí Jan Daněk.
Michal Hrůza

Teď a tady, Most přes nikdy, světlo do tmy... Michal Hrůza má nové album

Strach těchto dnů přirovnává známý zpěvák a textař Michal Hrůza ke tmě, do které by rád vnesl svým albem světlo. Na hudební scéně figuruje přes dvacet let, na svém muzikantském účtu má nespočet hitů, a to jak vlastních, tak i těch, které napsal pro kolegy z branže. V albu Světlo do tmy se drží vztahů a obrací se k lásce. Ta pro něj znamená světlo, jež se snaží vnést do dnů pohlcených depresí a smutkem.

Více souvisejících

Michal Hrůza (zpěvák)

Aktuálně se děje

včera

včera

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu

Netanjahu: Izrael zůstane proti Hamásu osamocený, když bude muset

Izrael zůstane ve válce proti palestinskému hnutí Hamás "osamocený", pokud bude muset. Prohlásil to dnes izraelský premiér Benjamin Netanjahu v reakci na varování prezidenta USA Joea Bidena v souvislosti s plánovanou operací izraelské armády ve městě Rafah na jihu Pásma Gazy. Uvedla to agentura AP.

včera

Ilustrační foto

Všechny vodní elektrárny na Ukrajině jsou vážně poškozeny

Při středečních útocích ruských sil na Ukrajinu byly vážně poškozeny dvě vodní elektrárny a jsou mimo provoz. Podle agentury Reuters to ve čtvrtek uvedla státní energetická společnost Ukrhydroenerho, nekonkretizovala však, o které elektrárny se jedná.  

včera

včera

včera

Polsko-běloruská hranice

Polsko posiluje kovovou bariéru na hranici s Běloruskem

Polsko posiluje kovovou bariéru na své hranici s Běloruskem, aby zabránilo nelegální migraci. Připravuje také plány na zvýšení ochrany hranice s Ruskem, uvedl ve čtvrtek polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz podle agentury AP.

včera

včera

včera

Valerij Zalužnyj

Změny ve vedení Ukrajiny: Zalužnyj míří do Británie, Kubrakov skončil

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve čtvrtek dekretem oficiálně jmenoval bývalého vrchního velitele ozbrojených sil Valerije Zalužného mimořádným a zplnomocněným velvyslancem Ukrajiny v Británii. Ukrajinský parlament také dnes odvolal Olexandra Kubrakova z funkce místopředsedy vlády pro obnovu Ukrajiny.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Izrael, ilustrační foto

Izrael se vyjádřil k hrozbě Bidena o zákazu dodávek zbraní

Za "velké zklamání" označil ve čtvrtek izraelský velvyslanec při OSN Gilad Erdan vyjádření amerického prezidenta Joea Bidena, který pohrozil zastavením některých dodávek zbraní Izraeli v případě, že zaútočí na město Rafah na jihu Pásma Gazy. 

včera

Biden: Izraelci zabíjí civilisty našimi bombami. Pokud zaútočí na Rafah, už žádné nedostanou

Podle amerického prezidenta Joea Bidena Izrael použil bomby dodané Spojenými státy při útocích, které vedly k úmrtí palestinských civilistů v Pásmu Gazy. Biden to uvedl v rozhovoru pro stanici CNN.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy