Dcera zpěvačky Whitney Houstonové bojuje o život

New York - Dcera zesnulé zpěvačky Whitney Houstonové, Bobbi Kristina Brownová, bojuje o život. V dnešním prohlášení to oznámila její rodina. Jednadvacetiletá dívka byla v sobotu nalezena bezvládná ve vaně plné vody ve svém domě v Roswellu ve státě Georgia. Nyní je v nemocnici obklopena nejbližšími příbuznými.

"Žádáme vás, abyste respektovali naši žádost o ochranu soukromí v této těžké době," citovaly tiskové agentury z prohlášení rodiny. "Děkujeme za vaše modlitby, přání a velmi si ceníme vaší neutuchající podpory." Žádné detaily o zdravotním stavu Brownové nebyly zveřejněny.Americká televize CNN již v neděli s odvoláním na nejmenovaný zdroj blízký rodině uvedla, že dívka je v umělém spánku a dýchá s pomocí přístroje. Policie i mluvčí nemocnice zatím odmítli případ jakkoli komentovat.Brownovou, která nedýchala, objevil manžel v sobotu dopoledne. Zavolal sanitku a do příjezdu policie se ženu pokoušel oživovat, uvedla v sobotu policejní mluvčí Lisa Hollandová. Následně do domu dorazili i záchranáři.Co za incidentem stálo, není jasné, policie se ale domnívá, že mohlo jít o zdravotní indispozici. Vyšetřovatelé prý na místě nenalezli nic, co by svědčilo o spojitosti s drogami či alkoholem.Brownová je dcerou Houstonové a R&B zpěváka Bobbyho Browna. Známá zpěvačka Whitney Houstonová nešťastnou náhodou utonula ve vaně hotelového apartmá v Beverly Hills. K její smrti ale přispěla i srdeční choroba a kokain, jehož byla chronickým uživatelem. Zpěvaččino mrtvé tělo bylo nalezeno 11. února 2012. Bylo jí 48 let.

Související

Bobbi Kristina Brownová, dcera Whitney Houston

Za nejasných okolností zemřel Nick Gordon, zavinil smrt dcery Whitney Houston

Třicetiletý muž, jemuž soud přiřkl zodpovědnost za smrt jediné dcery zpěvačky Whitney Houston, byl nalezen mrtvý. Agentuře AFP to potvrdil advokát Nicka Gordona, aniž upřesnil, zda jeho klient odešel ze světa dobrovolně, či nedobrovolně. Předčasně zemřela v roce 2012 ve svých 48 letech i sama Whitney Houston, když utonula ve vaně hotelového apartmá v Beverly Hills.
Bobbi Kristina Brownová, dcera Whitney Houston

Zemřela dcera zpěvačky Whitney Houstonové (†22)

Atlanta (USA) - Jediná dcera zesnulé zpěvačky Whitney Houstonové, která byla před půl rokem nalezena bezvládná ve svém bytě v Atlantě, zemřela. Oznámila to dnes agentura AP s odvoláním na prohlášení rodiny. Bobbi Kristině Brownové bylo 22 let.

Více souvisejících

Whitney Houston Bobbi Kristina Brownová (dcera Whitney Houston)

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Vracet uprchlíky na Ukrajinu? Polsko je pro, Maďarsko to dělat nehodlá

Maďarsko nevydá uprchlíky Ukrajině a nezkoumá ani to, zda se jich týká branná povinnost, uvedl pro komerční televizi ATV maďarský vicepremiér Zsolt Semjén.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy