Anistonová se v novém filmu svlékne

Hollywood - Herečka Jennifer Anistonová (41) si možná uvědomila, že její filmová kariéra stagnuje a režiséři ji neustále obsazují do rolí hodných holek ze sousedství. Tak se rozhodla udělat tomu přítrž.

V novém filmu Wanderlust se objeví nahoře bez. Bude hrát ženu, která si mimo jiné užívá sex i se ženami, spí s nespočtem mužů a bere drogy. Věří ve "volnou lásku" a nakonec se přestěhuje do komunity hippies.

Jennifer ve filmu ukáže prsa a jak uvádí list Daily Mail, zahraje si několik milostných scén se ženami i s muži. A to ne vždy jen s jedním či jednou.

Tato role bude pro Rachel ze seriálu Přátelé opravdu něco nového. V posledních letech Anistonová hrála v řadě romantických komedií, které u diváků všechny více méně propadly. Nová role s trochou nahoty má kariéru bývalé manželky Brada Pitta vzkřísit.

Související

Více souvisejících

Jennifer Aniston

Aktuálně se děje

Aktualizováno před 18 minutami

před 18 minutami

před 19 minutami

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Ukrajina odpálila na Krym rakety ATACMS. Americká munice už pomáhá

Ruská protivzdušná obrana zničila čtyři rakety dlouhého doletu, které ukrajinské síly odpálily na poloostrov Krym. Oznámilo to v sobotu ráno ruské ministerstvo obrany, podle něhož šlo o střely ATACMS dodané Spojenými státy.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy