Start Žilkové ve StarDance IV byl ohrožen. Měla dítě v nemocnici

Praha – V sobotu večer odstartoval v České televizi již čtvrtý ročník populární taneční soutěže StarDance. Do poslední chvíle však nebylo jasné, zda do soutěže nastoupí všichni účastníci.

Dle informací bulvárního deníku Aha! Veronice Žilkové (49) totiž vstup na taneční parket zkomplikovala dcera Kordulka (3), která musela ve čtvrtek do nemocnice. Hereččiny tréninky tak ustoupily do pozadí!

„Těšila jsem se na sobotní start soutěže s tím, že děti pošlu na chatu a poslední dny budu jen trénovat. Jenže Kordulka najednou byla celá červená a dostala čtyřicítky horečky. V nemocnici nám řekli, že je to těžká angína,“ prozradila deníku Aha! Žilková s tím, že na kahánku měla nejen Kordulka, ale i ona.

Nakonec však vše dobře dopadlo a herečka byť s menším handicapem, standardní tanec zvládla a úspěšně absolvovala první kolo.

„Bála jsem se, že dva měsíce dřiny a tréninků budou k ničemu, protože od nemocné Kordulky nemůžu, neměl by ji kdo hlídat. Martin natáčí seriál mimo Prahu,“ dodává Žilková pro deník Aha!

Související

Adriana Mašková a Filip Blažek Prohlédněte si galerii

StarDance 2024: Česká televize oficiálně představila soutěžní páry

Třináctá řada populární televizní show StarDance odstartuje v říjnu. Česká televize ve čtvrtek představila taneční páry, které budou usilovat o titul krále či královny tanečního parketu. ČT už dříve odhalila, že v nové řadě se představí například herec Filip Blažek či zpěvačka Lucie Vondráčková. 
StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Fotbal, ilustrační fotografie.

Euro 2024: Gruzie senzačně postoupila ze skupiny do osmifinále po výhře nad Portugalci

Čeští fotbalisté by mohli v lecčems Gruzii závidět. Nejen to, jakým fotbalem se nováčci na fotbalovém Euru prezentují, ale také to, že díky tomu dokázali porazit oproti nám Portugalce 2:0 a díky tomu tak navíc postoupit do historického osmifinále. Jihoevropanům vzhledem k jistotě postupu už vlastně o nic nešlo a možná i proto do posledního duelu ve skupině F nastoupili s lehkovážností. Hned po dvou minutách totiž Portugalce Gruzínci šokovali otevřením skóre zásluhou výtečně hrajícího Kvaraccheliji. Gruzínci ve druhé půli zvýšili z penalty a došli si tak k nečekané výhře a stejně tak k nečekanému postupu do osmifinále.

včera

Americký prezident Joe Biden.

Američanům se děje přesně to, co si nepřáli. Jde o vliv v Asii

Spojeným státům se nedaří uplatnit svůj vliv v Asii. Po dlouhou dobu se Američané snažili přenést svou pozornost z Blízkého východu, administrativy jednotlivých prezidentů ale jednaly nekoherentně a Washington to stálo důležité mocenské postavení. Čína je teď na vzestupu a USA s tím nemohou moc dělat. 

včera

včera

včera

včera

Ruská armáda, ilustrační fotografie.

Na Ukrajině je 10 tisíc naturalizovaných Rusů. Nepřihlásili se sami

Rusové na Ukrajinu vyslali 10 tisíc naturalizovaných občanů, kteří se dobrovolně nepřihlásili do armády. Údajně tam kopou zákopy a staví opevnění. Kremelský režim dlouhodobě nabízí cizincům především ze zaostalejších zemí „výhodné balíčky“, aby položili život jako žoldáci v cizí válce. 

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Odpírání práva na život, nelidské zacházení, omezení svobody... ESLP rozhodl, že Rusko porušuje lidská práva

Evropský soud pro lidská práva (ESLP) v úterý rozhodl, že Rusko od anexe Krymu v roce 2014 porušilo několik lidských práv. Uvedl to server Kyiv Independent.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy