Verešová, Vignerová a Bártová tváří kosmetického kalendáře. Jak probíhá focení a jak se na něj modelky připravují?

Praha - Modelky Andrea Verešová, Aneta Vignerová a Gabriela Bártová se sešly před objektivem fotografa Daniela Zahrádky. Focení probíhalo v romantických prostorách Škvoreckého zámečku, nedaleko Prahy. Oblékly překrásné šaty a nafotily kalendář pro rok 2017.

Kalednář se připravoval pro kosmetickou značku Korff, proto byl velký důraz kladen na líčení, detaily a výraz tváře. Modelky musí být na takoé focení skvěle připravené, mít zdravou a svěží pleť a být odpočaté.

Andrea Verešová, která pro tuto společnost fotí již druhým rokem, moc dobře ví, jak se o sebe před focením starat: „Před focením se snažím organismus detoxikovat a dopřát mu co nejvíce živin. Piju proto velké množství ovocných a zeleninových smoothie a čisté bublinkové vody," prozradila Andrea.

„Při focení se neobejdu bez bot na podpatku a parfému, i když fotím tento kalendář zaměřený na líčení. Potřebuji se cítit žensky, takže boty a parfém musí být vždy se mnou," přiznává Gábina Bártová, která ve focení kalendářů rozhodně není nováčkem.

U focení kalendáře hraje velkou roli celková tonalita a styling. O dokonalý make-up se postaral známý vizážista Pavel Kortan, který je zároveň ambasadorem značky. „ Značku používám pravidelně i v soukromí a produkty si nemohu vynachválit. V kabelce mi nikdy nechybí make-up, korektor, zdravíčka, řasenka a lesk na rty," svěřila se Andrea Verešová, která se se značkou seznámila právě díky panu Kortanovi.

Aneta Vignerová je velice ráda, když má možnost fotit kalendář: „Kalendáře z focení si schovávám na památku a rozdávám je rodině a přátelům, aby na mě měli hezkou vzpomínku. Tvořit kalendář mne hrozně baví a vždycky se na to nesmírně těším. Je to práce na vysoké úrovni s partou skvělých profesionálů."

I Andrea Verešová je s prací spokojená. „Kalendář snoubí krásu, originalitu i funkčnost, proto když ho nafotím, s manželem jej doma rádi používáme. Za mou dlouholetou kariéru je to již několikátý, takže doma jich máme spousty," dodala modelka se smíchem.

Podle čeho vybírá ředitelka české pobočky Marie Trupiano modelky? „ Já to prostě musím hlavně cítit, vždycky mi napoví první setkaní s modelkami. Navíc je velké štěstí, že modelky naše výrobky používají i v soukromí, takže jim věří."

„Jsem nadšený z výběru místa, je to úžasné místo a prostředí a báječně se o nás starají. Kalendář se snažím vytvořit takový, aby v něm byly naše modelky co nejkrásnější. Jak se to vydařilo, posoudíte v lednu na křtu" říká s nadšením fotograf Daniel Zahrádka.

Z českých osobností se značkou také spolupracuje například Lucie Bíla. Kalendář se fotí pro společnost Istituto Ganassini, což je mimo jiné výrobce kosmetiky Korff. Je určen především pro klienty klinických a kosmetických salonů.

Související

Slavnostní představení projektu WITH U (foto: WITH U)

Kdo koupí Janě Švandové deset prstenů? V hotelu Hilton byl představen nový projekt WITH U

Praha - Mít u sebe kousek citu, kousek lásky, kousek blízkého člověka. To je cíl nového projektu WITH U, který byl slavnostně představen v Cloud9 sky bar & lounge hotelu Hilton. Tato ambiciózní značka nabídla hostům jedinečnou možnost seznámit se s výrobou ojedinělé kolekce šperků s otisky prstů, s vlasy, které jsou zalité pryskyřicí, ale také luxusní solitéry s osobním diamantem. A někteří z nich se na tyto klenoty nepřišli jen podívat.
modelka Andrea Verešová

Modelka Verešová přiznala, jak si užívala

Praha - Univerzitě Karlově je sice už 663 let, ale přesto je svěží a plná energie - a možná právě proto letos hledá svou historicky první Miss UK. Patronkou soutěže, jejíž finále proběhne již 1. prosince, je známá modelka Andrea Verešová. Jaká byla její studentská léta?

Více souvisejících

Andrea Verešová Aneta Vignerová Kalendář

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

HC Škoda Plzeň, ilustrační fotografie.

Na extraligovou scénu se vrací bývalý reprezentační kouč. Plzeň nově přebírá Jandač

Sezóna extraligy 2023/24 sice skončila teprve před nedávnem, ale už teď se kluby chystají na sezónu novou, tedy na sezónu 2024/25. A to nejen změnami v hráčských kádrech, ale i novými jmény na lavičce. Takový případ se nyní naskytl v extraligové Plzni, která pro nadcházející sezónu povolala do svých služeb bývalého reprezentačního trenéra Josefa Jandače. Ten se tak po pauze vrací zpátky na extraligovou scénu. Na západě Čech mu při tom budou pomáhat v roli asistentů Jiří Veber a Václav Pletka.

včera

Dva členové ochranky měli atentát ukrajinského prezidenta do detailů naplánovaný.

Nejen Zelenského měli zabít. Toto je plán členů ochranky

Podle prohlášení ukrajinské tajné služby SBU byl zmařen pokus o atentát na prezidenta Ukrajiny Volodymyra Zelenského. Mezi zadrženými by měli být dva členové jeho vlastní ochranky. Údajně měla být v plánu i likvidace politických a vojenských špiček Ukrajiny.

včera

včera

včera

Hokej, ilustrační fotografie.

Rulík a spol. nemůžou počítat s Hertlem. Vedení Vegas českého útočníka na domácí MS nepustí

V úterý se česká hokejová reprezentace sešla na ledě O2 Areny, aby zde absolvovala svůj trénink před blížícím se domácím světovým šampionátem, který začne už v pátek. Ještě před začátkem tohoto tréninku generální manažer národního týmu Petr Nedvěd novinářům sdělil, že se bude realizační tým v čele s koučem Radimem Rulíkem muset obejít na domácím MS bez jedné z českých hvězd v NHL, útočníka Tomáše Hertla. Vedení jeho klubu Las Vegas ho totiž do Prahy nepustí.

Aktualizováno včera

Izraelská armáda

Izrael nadále operuje v okolí Rafáhu. Pozastavení pomoci z USA popírá

Izraelská armáda pokračuje v pozemní operaci do Rafáhu, kterou zahájila v tomto týdnu. Už v úterý potvrdila obsazení přechodu na hranici s Egyptem. Do obydlených čtvrtí města zatím nepostupuje. Armádní mluvčí zároveň bagatelizoval nepotvrzenou informaci, že USA pozastavily dodávku některých zbraní kvůli nynější ofenzivě. 

včera

Susan Bucknerová (vpravo) ve snímku Pomáda (1978).

Zemřela hvězda filmu Pomáda, Susan Bucknerová

Do světa hollywoodských snímků a hereckých svět zasáhla velmi smutná zpráva. Herečka Susan Bucknerová, známá především díky své roli roztleskávačky Patty Simcox ve slavném muzikálovém snímku "Pomáda!", nás opustila ve věku 72 let.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie upřesnila informace o případu v Plzni. Ženu se podařilo zachránit

Policie ještě v úterý upřesnila informaci o násilném trestném činu v centru Plzně. Strážci zákona původně uvedli, že napadená žena nepřežila. Záchranářům se ji ale nakonec podařilo zachránit. Žena byla hospitalizována v nemocnici. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy