Zemřela zpěvačka X-Factoru! Bylo jí 37 let

Pumpherston - Finalistka X-Factoru Kerry McGregor zemřela včera na rakovinu. Bylo jí 37 let. Informaci zveřejnil deník The Sun.

Kerry trpěla po dobu dvou let bolestmi žaludku. Rakovinu jí doktoři diagnozovali v září roku 2010. I přes zhoršující se zdravotní stav se Kerry nevzdávala. Nemohla se dočkat, až uvidí syna rozbalovat dárky pod stromečkem. „Byla doba, kdy jsem si myslela, že tyto Vánoce již neuvidím, ale uvidím. Je to můj sen,“ uvedla v rozhovoru pro skotský Sun.

Štědrý den si Kerry ještě užívala klidu se svojí rodinou – šestiletým synem Joshuou a 35letým partnerem Deanem Robertsonem. Poté byla převezena do nemocnice, ale bylo jí umožněno strávit ještě Nový rok se svými blízkými.

„Kerryin odchod mě velmi zarmoutil,“ sdělil učitel Sharon Osbourne (59), který byl finalistce během boje o život nablízku.Kerry zpívala s taneční skupinou QFX a hrála v dětském televizním seriálu Grange Hill, na vrchol slávy ji ale vynesl terpve X-Factor.Zpěvačka Susan Boyle ve své autobiografii uvádí, že Kerry byla její velkou inspirací. V lednu měly spolu nahrávat Susaninu píseň jako duet.

Související

Češi a Slováci opět našli talent. A za pár měsíců jdou hledat zas. Jak dlouho to bude ještě zábavné? Komentář

Česko bude podvacáté hledat talent. Další vlna trapných soutěží, jejíž vítězové nikoho nezajímají

Komentář - Na domácích obrazovkách v sobotu skončil další díl talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Pomineme-li, že soutěž vyhrála dívka, která už tento týden přestane veřejnost zajímat, krásné na živém finálovém přenosu bylo lákání moderátorů na další ročník, který se bude konat už za rok. A aby toho nebylo málo, opět se vrací soutěž Hlas. Kde ale skončily všechny předešlé soutěže? A kde jsou jejich vítězové?

Více souvisejících

x-factor Velká Británie

Aktuálně se děje

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Netanjahu: Pokud se neubráníme sami, nikdo nás neubrání. Zvládneme to i sami

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odmítl tlak mezinárodního společenství, které požaduje pozastavení válečného tažení v Pásmu Gazy. Podle agentur AP a DPA zdůraznil, že Izrael má schopnost bránit se sám, pokud bude potřeba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy