Gábině Partyšové hrozí problémy se zákonem. Může jít do basy?

Praha - Moderátorka a příležitostní zpěvačka Gábina Partyšová (35) má průšvih! Její bývalá advokátka na ni chystá žalobu, ve které jde o statisíce. Ztratí kráska po manželovi i svobodu?

Proti Partyšce je už nejen její bývalý manžel Pepa Kokta (55), který si s Ornellou Štikovou vyhopsal malého Quentina a získal tak nejlepší tchýni na světě, ale také její bývalá advokátka, a podle ověřených zdrojů i kamarádka, Klára Samková.

"Dluží mi 260 tisíc," potvrdila serveru extra Samková, která řešila s Partyšovou jak spory s bulvárním tiskem, tak rozvod s Koktou. "Řekněme, že některé finanční vztahy ještě nemáme uzavřené."

Mediálně hodně protřelá a renomovaná advokátka chystá podle serveru Extra na Partyšovou žalobu, Hodlá ji podat během několika málo dnů: "Dostala ode mě několik výzev k uhrazení dluhu, ale nijak na ně nereagovala," uvedla.

Dá se však očekávat, že Gábina do tepláků, ať už by ji sebevíc slušely, nepůjde. Pokud by se totiž se svou bývalou důvěrnicí dostala do soudního sporu, Samková by byla zbavena zákonné povinnosti mlčenlivosti, kterou jako obhájce musí dodržovat, a mohla by jak tisku, tak zákonu, poskytnout o životě Partyšové velmi zajímavé informace.

Je nad slunce jasné, že Gábina Partyšová půjde do sebe a ráda zaplatí. Vždyť se vždy jako slušná žena a matka syna Kristiána (6) snažila úzkostlivě vyhýbat všem skandálům. Což se jí poslední rok tak trochu hodně nedaří...

Související

Kdo na její místo?

Kdo se třese na moderování TOP Star magazínu po Partyšové?

Praha - Gábina Partyšová (34) na konci června skončí jako moderátorka TOP Star magazínu na televizi Prima family. Konkurz na novou tvář pořadu se teprve chystá, ale mediální hvězdička Ornella Štiková (20) má jasno. Ona by se takové výzvy rozhodně nezalekla.

Více souvisejících

Gabriela Partyšová

Aktuálně se děje

Aktualizováno před 26 minutami

před 26 minutami

před 27 minutami

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Ukrajina odpálila na Krym rakety ATACMS. Americká munice už pomáhá

Ruská protivzdušná obrana zničila čtyři rakety dlouhého doletu, které ukrajinské síly odpálily na poloostrov Krym. Oznámilo to v sobotu ráno ruské ministerstvo obrany, podle něhož šlo o střely ATACMS dodané Spojenými státy.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy