Gábina Partyšová pečuje o své tělo i mysl opravdu zodpovědně. Víme jak!

Praha - Česká moderátorka Gábina Partyšová pečuje o své tělo i mysl zodpovědně. Nečiní tak jen proto, že ji vzhled živí, je to pro ni i naprosto přirozené a dělá ji to spokojenější. Chcete vědět jak?

Partyšová každý den cvičí minimálně hodinu, posiluje na kardio stroji, dvakrát týdně chodí na jógu a sem tam si zajde na masáž. Mimo jiné navštěvuje kliniku estetické medicíny Petra Clinic, kde se zastaví asi dvakrát do měsíce.

V péči odborného terapeuta a lékaře se sestrou využívá laserového ošetření pleti a také spánkovou laboratoř. "Laboratoř mi velice pomohla, protože jsem měla velké problémy usnout. Neměla jsem klidný a hluboký spánek, který jsem potřebovala. Dneska už se mi spí skvěle a mám vyrovnané a hezké sny. A samozřejmě, když se objeví nějaká hlubší vráska, tak mi na klinice pomáhají to řešit," prozradila moderátorka.

"Nelíbí se mi ďolíčky na zadních stehnech a zadku. Ale musím říct, že při dobrém osvětlení nejsou vidět. Takže problém bude spíše ve špatném osvětlení," přiznává se smíchem a dodává: „ Ještě mi docela vadí, že nemám husté vlasy, jsou takové měkoučké a dětské."

Do větších úprav na svém těle se ale pouští jen opatrně. Nenechala by si například předělat prsa, ač nad tím během kojení uvažovala. Její manžel Daniel Farnbauer ji v péči o sebe podporuje a občas ji doprovází na kliniku, společně si i zacvičí jógu nebo zajdou na dlouhou procházku.

Partyšová ale pečuje i o svoji duševní stránku. Pije bylinné čaje, které má namíchané přesně na míru, čte tematické knihy a medituje. "Se synem Kristiánem si vzájemně čteme. Já jemu a on mě, každý půl hodiny. Někdy si s manželem pustíme naše oblíbené hudební skladby a společně, celá rodina se masírujeme nebo koukáme na Simpsonovi. Před usnutím ještě praktikuji meditaci, při které odpouštím sobě i ostatním zlé skutky," prozradila.

Po ránu se moderátorka neobejde bez očisty pleti, sprchy, holení a masky pod oči. Nejdůležitější je ale prý myslet pozitivně, pořád se usmívat a dopřávat si kvalitní a dlouhý spánek. Potom budete vypadat skvěle.

Související

Kdo na její místo?

Kdo se třese na moderování TOP Star magazínu po Partyšové?

Praha - Gábina Partyšová (34) na konci června skončí jako moderátorka TOP Star magazínu na televizi Prima family. Konkurz na novou tvář pořadu se teprve chystá, ale mediální hvězdička Ornella Štiková (20) má jasno. Ona by se takové výzvy rozhodně nezalekla.

Více souvisejících

Gabriela Partyšová

Aktuálně se děje

před 19 minutami

před 20 minutami

před 54 minutami

před 59 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Uprchlíci z Ukrajiny se registrují v Česku.

Ukrajinské migranty Česko potřebuje. Vyplácí se nám

Nepřijímat migranty – ani ty z oblastí válečných konfliktů, ani ty ekonomické, zkrátka nikoho. Takové hlasy se ozývají ze širokého spektra rádoby vlasteneckých či populistických stran. Takové tunelové vidění ale zcela ignoruje fakta a ekonomickou realitu. Data ukazují, že se migrace Česku vyplácí.

Aktualizováno před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Čtvrteční nehodu vlaku bez strojvedoucího šetří i policie

Policie vyšetřuje čtvrteční nehodu vlaku, který odjel bez strojvedoucího a po několika kilometrech vykolejil mezi Čisovicemi a Měchenicemi. Případem se zároveň zabývá i Drážní inspekce. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy