V SuperStar končí Kristína Debnárová!

Praha - Kristína Debnárová je další vařazenou finalistkou letošního ročníku SuperStar.

Finalistů bylo před nedělním večerem už jen sedm a tak každý vystoupil dvakrát. Nejméně se divákům líbila Kristína Debnárová, která si už v příštím díle nezazpívá.

Finálový přenos jsme sledovali v on-line reportáži:

23:37 Dalším vyřazeným je Kristína Debnárová!

23:26 Hlasování bylo ukončeno!

23:20 Jako speciální host zpívá finalista loňské SuperStar Martin Harich.

23:17 Minule vyřazeného Jara Smejkala zaujala Veronika Stýblová a Štefan Pčelár. "I Sabina byla skvělá, ta když se opře do těch vejšek, tak to je super," řekl Jaro v zákulisí.

23:13 Porota byla jako obvykla Veronikou nadšená. "Zazpívala jsi to skvěle. Jsem zvědavý, až to pojmeš po svém. Na nějakou tvou písničku jsem strašně zvědavej," říká Soukup. "Jsi takový borec na konec. Nemám slov," chválí Farna a Habera pokračuje. "Nemusíme váhat - na tvou techniku zpěvu tady nikdo nemá. Zazpívala jsi to bravůrně. Jsi paní zpěvačka," složil Veronice poklonu Habera.

23:07 Dnešní kolo uzavře svým vystoupením Veronika Stýblová s písní Listen od Beyoncé.

23:02 Nadšená je i porota. "Bylo to přirozené. O zpěvu se bavit nemusíme. Dneska jsi to u mě vyhrál celé. Ale ten výraz a tanec byl skvělý. Bylo to úplně super, bavil jsem se," pochválil Adama Habera. Soukup je nadšený Adamovo vystoupení bylo podle něj skvělé. "Gratuluju, že jsi překonal sám sebe," nechal se slyšet Soukup.

23:00 Adam Kukačka nastoupil na pódium s písní Elvise Presleyho Jailhouse rock. Adamovi se vystoupení daří. V zákulisí všichni tančí a fanynky šílí.

22:54 Jako své druhé vystoupení si Tereza Mandzáková vybrala píseň Valerie od Amy Winehouse. "Dnes se ti daří, bavíš mě," říká Farna. "Skvělé zazpívané, dobře ti to sedělo. ve tvém podání to byl dnes skvělý večer. Nemáš se dneska za co stydět!" pochválil Terezu Palo Habera. Ondřej Soukup souhlasil a ještě ji pochválil, že skvělé vypadadá.

22:43 "Ty jsi hotovej človek. Napiš si písničky, poskládej písničky a vyraž do světa. Ať se ti to podaří," neskrýval radost Soukup. "Já jsem byl spokojený. Bylo to jedno z nejlepších vystoupení v hitorii SuperStar, kdy se zpěvák sám doprovázel," pochválil Martina Šafaříka Palo Habera.

22:39 Martin Šafařík si jako svou druhou píseň vybral Něco končí od Marka Ztraceného.

22:33 Kristína Debnárová zazpívala píseň Nová od Dominiky Mirgové. Habera ji pochválil za výběr. "Odzpívala jsi to slušně, mohla jsi přidat více pohybu. Ta píseň ti může pomoci, aby jsi dneska nevypadla," hodnotil Habera. Soukup souhlasí, že volba písničky byla skvělá. Farna vytkla Kristíně špatnou intonaci.

22:32 Adamovi radí nejen odborníci na zpěv, ale i členové ostrahy. "Vykašli se na trému a oddej se muzice," řekl mu v zákulisí jeden z nich. "No uvidíme, jak to půjde," říká suše Adam.

22:30 "To bylo strašně bizarní. Všechny jsi nás překvapil. Bylo to úplně jiné než to první vystoupení. Nevím, co mám říct. Byla jsem překvapená reakcí publika, které dlouho aplaudovalo," neskrývala své rozpaky Ewa Farna. "Byl jsi napřed před kapelou, nebylo to tak dobré," kritizoval Habera. "To co jsi předvedl, to bylo jako když čertík vyleze z krabičky," pobavil publikum Soukup.

22:23 Štefan Pčelár zazpívá píseň od kapely Queen Don´t Stop Me Now! Zvládne to?

22:21 Martin Šafařík a Tereza Mandzáková si v zákulisí vyjadřují podporu.

22:19 "Rozhodně nikoho nekopíruješ, jsi originální. A nikdo tě nemůže zkopírovat. Mě se to líbilo. Bylo to neurvalý, dobrý. Jen pozor na frázování," pochválil Sabinu Ondřej Soukup. "Disponuješ jinýmy kvalitami hlasu než Aguilera. Jsi jedna z mých favoritek. Tohle kolo se pro tebe zatím nejslabší," řekla Farna. "Toto ti sedělo víc než ta první píseň. Ale to frázování a angličtina není ono. Bylo to kostrbaté,"vytýkal Habera.

22:16 Druhou polovinu odstartuje Sabina Křováková s hitem Fighters od Christiny Aguilery.

22:15 Dostáváme se do druhé poloviny dnešního večera! Nyní soutěžící předvedou další vystoupení! Dnešní večer už druhé!

22:10 Ewa Farna se v zákulisí bavila s Veronikou Stýblovou. O čem asi?

22:03 "Bylo to klasické vystoupení, s tvou klasickou kvalitou. Nejlepší to ale bylo ve chvíli, kdy jsi zapomněla na barvu hlasu Cher. Ty jsi to měla zazpívat po svém. Jinak to bylo dobré," našel drobnou chybu Habera. Stejný názor měl i Ondřej Soukup. Nelíbilo se mu, jak se stylizovala do Cher. "Buď osobitá, svá. Zpívaš skvělě!" pochválil Soukup. Ewa Farna se svými kolegy souhlasí. Veronika Stýblová může být spokojená.

21:54 Veronika Stýblová přišla na pódium s písní Strong Enough od Cher.

21:41 "Krásný výběr písničky. Já mám tuhle verzi ráda. Ty jsi svou barvou hlasu maloval tu písničku. Bylo to krásné," rozplývala se opět Eva Farna. "To byla slušná jízda. Nemělo to chybu. Je neuvěřitelné, že ty v 16 letech dokážeš zpívat takovýhle písničky," je nadšený Palo Habera. "Když budeš mít dobrý písničky, tak se z tebe může stát velká hvězda. Něco v tobě je. Prostě výborný," snesla se další chvála na hlavu Adama Kukačky, který dojal mnoho diváků v publiku.

21:38 Adam Kukačka zpívá Mad World od Garyho Julese.

21:35 Pohled do zákulisí: Podle Veroniky Stýblové bylo vystoupení Terezy Mandzáková jedním z nejlepších výkonů!

21:33 "Zazpívala jsi to skvěle, ale měla jsi v hlavě napětí. Ty jsi tady šlapala zelí. Kdyby tady byla Tina Turner, tak té by bylo pódium malý. Zazpívala jsi skvěle, ale něco musíš ukázat, nabídnout. To jsi neudělala a je to velká škoda," vyčítal malou aktivitu Tereze Ondřej Soukup. "Mě vadilo to hrbení, můžeme to pak potrénovat spolu. Ten Tvůj zpěv ale, ty by jsi mohla zpívat telefonní seznam a já se budu rozplývat," chválila Farna. "Bylo to výborně odzpívané. Pohyb neřeším, kamera bere bůh ví co. Myslím, že to bylo tvoje nejlepší vystoupení. Uvidíme, jestli to bude stačit na ostatní," řekl Habera.

21:26 Tereza Mandzáková se předvede s písní od Tiny Turner Proud Mary.

21:17 Vypadlý Jaro Smejkal: "Je to trochu divný tady stát, ale aspoň má člověk víc času jít na cigaretu," říká Jaro o tom, že soutěž už sleduje jen ze zákulisí.

21:15 "Byl jsi velmi dobrý. Mě to bavilo víc, než všechno ostatní, co jsi tady zpíval. Bylo to zatím tvé nejlepší vystoupení v SuperStar," nešetřil chválou Palo Habera. "Bylo to výborný, pokračuj v tomto duchu," znělo hodnocení Ondřeje Soukupa.

21:12 Martin Šafařík zpívá písničku I´m Sexy And I Know It.

21:04 "Minule jsi si nasadila vysokou laťku. Bylo to okey, ale chyběly mi tam trochu emoce. Intonačně to bylo v pořádku," zhodnotila vystoupení Kristíny Ewa Farna. "Ty musíš zpěvácky dozrát. A na tuhle píseň i lidsky. Je ti sedmnáct a zazpívat takovou věc není lehké. Je to hodně o emocích. A angličtina by měla být lepší," vytkl Kristíně nedostatky Palo Habera. "Ty jsi tady udělala největší progres. Na začátku jsi byla první adept na vyhození, ale hodně jsi se zlepšila. A mě se to od tebe dneska líbilo. Já jsem tam ty emoce cítil a libilo se mi to. Bylo to dojemný," pochválil zpěvačku Ondřej Soukup.

20:58 Kristína Debnárová vystoupí s písní od zpěvačky Pink jménem Family Portrait. Věnovala ji své mamince!

20:47 "Bylo to docela dobrý. Máš legrační přeskakování do fistule, ale to je na tebe asi už moc vysoko. Dal jsi tomu takový pozitivní náboj," chválil Štefana Pčelára Ondřej Soukup. "Bylo to dobré. Po Elvisovi to bylo druhé nejlepší. Byl jsi lepší než na generálce. Tenhle styl Ti sedí. Pro mě super," rozplývala se Ewa Farna. "Já sám tančím špatně. Kdy jindy chceš udělat show?" vyčítal Habera Štefanovi málo pohybu. "Ale ty fistule jsou dobré," pochválil nakonec Habera rodáka z Nitry.

20:44 Veronika Stýblová nesouhlasí hodnocením poroty, která si smlsla na Sabině Křovákové. "To není pravda. Mě se to líbilo," říká v zákulisí.

20:41 Další na řadě je Štefan Pčelár. Zpívá píseň Viva la Vida od kapely Coldplay. Už první tony provází nadšený výskot fanynek.

20:36 "Bylo to zpočátku dostatečně arogantní, ale pak to začala být nuda. Od tebe jsme zvyklí na agresivní zpěv s emocemi. Ve tvém podání to dnes bylo dost dietní," hodnotil Sabinu Křovákovou Palo Habera. "Odpoledně na zkoušce to bylo lepší, mělo to napětí. Něco se tam muselo stát, teď to nebylo ono," souhlasil Soukup. Ani Eva Farna se se svým hodnocením od svých kolegů nelišila.

20:36 Adama Kukačku dnes budou doprovázet nejen tanečnice, ale i tanečníci. "Jsou nuvěřitelní. Dělají různé zvedačky, je to super. Snad mezi nimi nebudu se svými kreacemi vypadat hloupě," říká Adam.

20:33 Sabina Křováková zpívá píseň Don´t cry od Guns N Roses.

20:30 Hlasování byla zahájeno!

20:28 Dnešní díl bude speciální. Uvidíme mimojiné soutěžící v jejich domácím prostředí a při jejich obvyklých činnostech!

20:24 Je to tady, šestý finálový večer začíná!

Související

Češi a Slováci opět našli talent. A za pár měsíců jdou hledat zas. Jak dlouho to bude ještě zábavné? Komentář

Česko bude podvacáté hledat talent. Další vlna trapných soutěží, jejíž vítězové nikoho nezajímají

Komentář - Na domácích obrazovkách v sobotu skončil další díl talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Pomineme-li, že soutěž vyhrála dívka, která už tento týden přestane veřejnost zajímat, krásné na živém finálovém přenosu bylo lákání moderátorů na další ročník, který se bude konat už za rok. A aby toho nebylo málo, opět se vrací soutěž Hlas. Kde ale skončily všechny předešlé soutěže? A kde jsou jejich vítězové?
Emma Drobná

Čtvrtou Česko Slovenskou SuperStar se stala Emma Drobná

Praha - Čtvrtý ročník Česko Slovenské SuperStar vyhrála Emma Drobná. V dnešním superfinále této pěvecké soutěže získala více hlasů než Štěpán Urban a Pavol Kovalíček. Jednadvacetileté dívce z Nového Města nad Váhom vítězství vedle příslibu profesionální pěvecké kariéry přineslo prémii 75.000 eur (asi dva miliony korun).

Více souvisejících

Superstar

Aktuálně se děje

před 12 minutami

před 56 minutami

před 1 hodinou

Izraelská armáda

Izrael nadále operuje v okolí Rafáhu. Pozastavení pomoci z USA popírá

Izraelská armáda pokračuje v pozemní operaci do Rafáhu, kterou zahájila v tomto týdnu. Už v úterý potvrdila obsazení přechodu na hranici s Egyptem. Do obydlených čtvrtí města zatím nepostupuje. Armádní mluvčí zároveň bagatelizoval nepotvrzenou informaci, že USA pozastavily dodávku některých zbraní kvůli nynější ofenzivě. 

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz

Polsko vnímá nové riziko z Ruska. Upozornil na něj prestižní deník

Polské bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti kvůli hrozbě bombových útoků a záškodnických akcí ze strany Ruska na území Evropy, řekl polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz v úterý. Reagoval tak na článek deníku Financial Times, že Moskva plánuje násilné sabotáže v zahraničí. 

před 8 hodinami

před 9 hodinami

včera

Vláda ČR

Vláda schválila novelu atomového zákona, pomůže urychlit výstavbu nových bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modulárních reaktorů jsou hlavními body novely atomového zákona, jejíž návrh schválila vláda na úterním jednání. Odsouhlasila i návrhy novel zákonů o rozpočtovém určení daní, o sociálních službách nebo o nemocenském pojištění a také znění úplně nového zákona o Národní rozpočtové bance. A věnovala se i pomoci mrazy postiženým ovocnářům a dalšímu antibyrokratickému balíčku.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Rusové, nepolevujte. Navalná bojuje proti Putinovi místo manžela

Vdova po zesnulém ruském opozičním politikovi Julija Navalná v úterý apelovala na příznivce, aby nepolevovali v boji proti ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, který se dnes ujal dalšího šestiletého mandátu. Putina označila za lháře, zloděje a vraha. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy