Kdo by nechtěl vypadat dobře?

Praha - Každý chce vypadat dobře. Jak ale na to?

I když se o to mnohokrát snažíme, zdravě se stravujeme, jíme potravu bohatou na vitamíny a jiné důležité látky, pravidelně sportujeme, někdy jsou zde faktory, které nám to kazí. Jedním z nich může být například nežádoucí ochlupení, které nám způsobuje, že už obléci se do spodního prádla je pro nás utrpením. V současnosti existuje moderní řešení, je jím laserová epilace.

Co to vlastně je laserová epilace? Je to permanentní forma redukce nadměrného a nežádoucího ochlupení, při které se používají ty nejmodernější zdravotnické prostředky. Jaký je její princip? Je jí selektivní fototermolýza. Ozářením vlasové cibulky s obsahem kožního barviva melaninu, dochází k jejímu zániku a neschopnosti regenerace. Zákrok je nutné opakovat. Je vhodný pro muže i ženy ve všech lokalitách kromě očních řas. Je prováděn standardně od 18 let, ale ojediněle se může provádět i dříve se souhlasem zákonného zástupce. Moderní přístroje jsou vybaveny chladicím systémem, který snižuje bolestivost zákroku, a zároveň chrání naši pokožku. Lze říci, že ošetření téměř necítíte. Bolestivost však záleží i od místa ošetření a vaší individuální vnímavosti. Požadovaná redukce ochlupení bývá obvykle dosaženo po 5-6 ošetřeních. Délka ošetření závisí na požadovaného místa výkonu. Například, ošetření horního rtu, brady či podpaží trvá několik málo minut.

Možná se ptáte, zda je laserová epilace trvalá? Na těle lze jednoznačně hovořit o permanentní redukci ochlupení. Je třeba vždy pamatovat na možné hormonální změny, které se v těle mohou dít buď přirozeně nebo patologií. Za zlatý standard se v současnosti považuje redukce ochlupení diodovým laserem. Je třeba vědět, že asi 4-6 týdnů před plánovanou laserovou epilací je třeba chloupky netrhá.

Možná si myslíte, že je laserová epilace velmi drahá, mnohé centra ji však často nabízejí v zajímavých slevách. Slevový portál shopcity.sk nabízí různé typy slev zaměřeny hlavně na pobyty na Slovensku.

Související

Ilustrační foto

Co s vlasy v době koronaviru: Stříhat, či nestříhat?

"Myslela jsem, že si vlasy udělám sama, ale to by byla katastrofa, tak jsem si je nechala ostříhat," uvedla chicagská starostka poté, co z indiskrétních fotografií vyšla pravda najevo. Lori Lightfootová tak přiznala, že se uchýlila k tomu, co je v časech koronaviru privilegium, píše agentura AFP.

Více souvisejících

Krása ženy

Aktuálně se děje

před 28 minutami

před 2 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Fica zasáhly čtyři kulky. Je stabilizovaný, stále ale bojuje o život

Stav premiéra Roberta Fica (Směr-SD) zůstává vážný. Rozsah zranění způsobený čtyřmi střelnými ranami je rozsáhlý. Lékařům se podařilo stabilizovat jeho zdravotní stav, nadále však není ještě mimo ohrožení života. Informoval o tom vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Směr-SD).

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy