Matka čtyři roky zažívala peklo. Syn ji napadal ve spánku, mlátil pěstmi a opaskem

Osmadvacetiletý muž z Uherskohradišťska podle policie téměř čtyři roky ponižoval a bil svou matku. Kriminalisté ho nyní podezírají z týrání osoby žijící ve společném obydlí, za což mu v případě prokázání viny hrozí až osmileté vězení. Soud v případu vydal předběžné opatření, kterým synovi uložil povinnost zdržet se jakéhokoliv kontaktu s matkou. ČTK to dnes v tiskové zprávě sdělila uherskohradišťská policejní mluvčí Milena Šabatová.

"Alkohol, výčitky a nespokojenost se svým vlastním životem dovedly muže k takovému jednání, že matce vyhrožoval, sprostě jí nadával a bil ji zpravidla třikrát do měsíce. Napadal ji i ve spánku. Ve dvou případech si sundal opasek a matku jím zbil po celém těle. Jindy ji napadl pěstmi a kopal do ní. Poté dokonce musela jít k lékaři na ošetření," uvedla mluvčí.

Svůj vztek si podle ní muž vybíjel také na zařízení domu. "Žena z něj měla obrovský strach, proto vždy, když měla možnost utéct, schovala se ve sklepě nebo na dvoře domu a čekala do té doby, dokud syn neusnul. Po posledním incidentu, když ji syn bezdůvodně napadl, se rozhodla situaci řešit. Proto vše oznámila na policii," doplnila Šabatová.

Policisté vzápětí po přijetí oznámení vykázali muže na deset dnů ze společného obydlí. Zároveň se nesměl přiblížit ani do blízkosti domu.

Související

Více souvisejících

týrání krimi Zlínský kraj Policie ČR

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Diskuse, koncerty i výstavy. Česko slaví 20 let v EU, odstartuje Týden Evropy

Česko oslavuje 20 let členství v EU prostřednictvím různých akcí po celé republice. V Praze se dnes konají diskuse, koncerty, výstavy a divadelní představení. Večer otevře prezident Petr Pavel takzvaný Týden Evropy.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy