Z holky se stal kluk. Neuvěříte, co dokáže testosteron +VIDEO

Essex - Jamie Raines se narodila jako dívka. Nikdy se tak ale necítila. Rozhodla se proto podstoupit "léčbu" testosteronem a zaznamenávat každý den své proměny v muže. "Selfie kolekce", která vznikala celé tři roky, obsahuje přes 1 400 fotek.

"Předtím než jsem začal brát testosteron, jsem nesnášel pohled do zrcadla. Nyní mě těší to, co vidím," uvedl Raines. Jeho proměnu dokonce zachycuje video pod názvem "Girls To Men".

Zdroj: YouTube

Narodil se jako dívka, ale byl přesvědčen, že se jedná o omyl. Necítil se být typickou holčičkou. Rozhodl se proto, že začne brát testosteron, aby všichni viděli, kým se doopravdy cítí být. "Dopuje" se už tři roky a změna je neuvěřitelná.

Související

Andrzej Duda

Vymstí se Dudovi boj proti homosexuálům? Taktika nezabrala, píše prestižní deník

NÁZOR - Andrzej Duda, dosluhující hlava Polska, byl minulý týden v prezidentském paláci konfrontován s pochmurným souborem fotografií mladých polských příslušníků sexuálních menšin, kteří si nedávno vzali život, připomíná editorial serveru The Guardian. Prestižní deník dodává, že aktivista, který fotografie přinesl, prezidentovi sdělil, že doufá, že jej "tyto děti budou strašit ve snu".

Více souvisejících

transsexualové Muži

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy