Svatba prince Harryho? Vědec přišel s šokujícím odhalením

Boston/Londýn - Budoucí manželka následníka britského trůnu prince Harryho Meghan Markleová má královskou krev, a tudíž má nárok na titul královny, až Harry usedne na trůn. To si alespoň myslí jeden z genealogů z Nové Anglie. To ovšem není vše - podle něj jsou oba snoubenci příbuzní. Šokující zprávu přinesla agentura Beta.

Gary Boyd Roberts je americkým genealogem, který provádí výzkum pro Historickou genealogickou společnost Nové Anglie (NEHGS) v Bostonu. Dnes oznámil světu objev, který možná změní budoucí dějiny Spojeného království Velké Británie a Severního Irska.

Podle něj je Meghan Markleová, snoubenka britského prince Harryho, přímým potomkem bývalého anglického panovníka Eduarda III. Navíc je podle Robetse její nastávající manžel zároveň příbuzný ze sedmnáctého kolene.

Eduard III. vládl Anglii v letech 1327 - 1377 a byl to on, kdo udělal z ostrovního státu jednu z největších vojenských mocností na světě. Za doby jeho vlády například začala tzv. stoletá válka s Francií nebo velká morová epidemie.

Odborníci na království dříve tvrdili, že se kvůli Markleová kvůli absenci šlechtické krve titulu princezny, ani později královny nedočká. Objev Garyho Robertse by mohl všechno změnit.

Roberts na serveru American Ancestors, který patří pod organizace NEHGS, uvádí, že spojitost mezi americkou herečkou a anglickou královskou rodinou vznikla skrz Williama Skippera, který v roce 1639 přijel do Bostonu. Podle rodokmenu, který genealog vypracoval, je právě on předkem jejího otce.

Dodejme, že již dříve se vědělo o příbuzenství Meghan Markleové s osmi americkými prezidenty a desítkami dalších známých tváří včetně herců Jamese Deana a Roye Rogerse.

Související

Více souvisejících

Velká Británie královská rodina (gbr) Princ Harry Meghan Markleová výzkum Vědci genetika historie

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

včera

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy