Toyota oslavila svůj úspěšný rok reprezentačním plesem

Praha - Automobilka Toyota oslavila uplynulý rok a své úspěchy na českém trhu reprezentačním plesem. Mezi hosty samozřejmě nechyběly hvězdy českého šoubyznysu včetně Moniky Bagárové, Jakuba Prachaře nebo manželů Pohlreichových.

Automobilka Toyota oslavila své úspěchy na českém trhu velkolepým plesem. Mezi hosty této společenské události samozřejmě nechyběla spousta celebrit. Někdo přímo vystupoval, jiný se přišel jen podívat a užít si zábavu, jídlo a tanec.

Mezi hosty byl například Roman Vojtek v doprovodu své přítelkyně Petry Vraspírové. Oblíbený herec a zpěvák na sebe prozradil, že když vyráží do společnosti,občas vyhledá i profesionální módní radu. „Ano, občas mi poradí módní návrhářka, která na podobné akce obléká mou partnerku a vždy nás hezky sladí!“ S péčí o svůj zevnějšek to ale jinak prý nijak nepřehání. A co sympatický herec považuje za svůj největší úspěch v životě? „Asi to, že jsem se ještě nezbláznil,“ dodal s úsměvem.

A jak vlastně vznikl nápad uspořádat tento ples? „Toyota je už druhým rokem nejrychleji rostoucí značka na českém trhu. Jako poděkování našim klientům jsme se rozhodli uspořádat reprezentační ples, který se jistě stane hezkou každoroční tradicí,“ odpověděl generální ředitel společnosti Toyota Central Europe Czech, Martin Peleška.

Nejen, že se ples velmi vydařil, vybralo se i neskutečných 99 000 korun, které byly věnovány Českému paralympijskému výboru. Jako moderátor večerem provázel Jakub Prachař a tak je jasné, že o zábavu bylo postaráno i v tomto směru. Herec je svým smyslem pro humor velmi známý.

Na otázku, s kým nejraději oslavuje, stručně odpověděl: „Se psem“ a co nejraději poslouchá za volantem bleskově odpověděl „Agátu.“ Stručná odpověď zazněla v tomto případě i od Romana Vojtka, který svou odpovědí dal opět najevo, jak moc zamilovaný je. Nejraději totiž slaví se svou láskou.

Jak každý ví, plesy se nesou především v duchu hudby a tance. O skvělý hudební doprovod se postaral Moondance Orchestra – orchestr Martina Kumžáka, v čele se známou vokalistkou a muzikálovou zpěvačkou Dashou. Na oblíbené melodie si přišli zatancovat manželé Pohlreichovi i půvabná herečka Kristýna Leichtová s přítelem. Zazpívala také Monika Bagárová, která je tváří automobilky Toyota, a tak zde samozřejmě nemohla chybět. Zpěvačka byla jako vždy velmi okouzlující a nám se svěřila, jak je spokojená se svým vozidlem, ve kterém tráví opravdu hodně času.

„S mojí Toyotou se mi jezdí skvěle, zvykla jsem si na tichý provoz hybridu i na zájem lidí kvůli krásnému designu. Chtěla jsem ji i pojmenovat, ale poslechla jsem jednoho moudrého člověka, který mi radil, ať to nedělám. Ať se zkrátka na auto citově nenavazuju,“ prozradila zpěvačka a přidala vtipnou historku, která se jí přihodila: „Jednou ve slovenské televizi za mnou přišel na parkovišti pán, který byl úplně u vytržení. Myslela jsem, že je to můj nadšený fanoušek. Jenže jak se přibližoval, říká: ´Jé, vy máte tu novou Toyotu, to je tak krásné auto!! Jé, Moniko, to jste vy,“ smála se.

Poněkud netradiční přístup ve svém vozidle razí Michal Dvořák z kapely Lucie, která sklidila ohromný úspěch – aby taky ne, její hity zná a rád si zazpívá snad každý z nás. Od Romana Vojtka jsme dokonce slyšeli, že je jejím velkým fanouškem, a proto mu dělá společnost také na jeho cestách autem. „Nejenom že Lucii v autě poslouchám… Otáčím i volume doprava!“ To zpěvák z legendární kapely podle svých slov naopak v autě hudbu nikdy neposlouchá. „Pouštíme si audioknihy, nebo rozhlasovou stanici, kde se jen mluví, ale nehraje tam žádná hudba. Stejně jako jiná povolání, ani já si nemíchám práci do soukromí, proto hudba v autě prostě není,“ překvapil svým neobvyklým přístupem Michal Dvořák.

Související

Více souvisejících

Toyota Lucie (hudební skupina) Roman Vojtek (herec) Jakub Prachař Dasha Zdeněk Pohlreich Kristýna Leichtová Monika Bagárová

Aktuálně se děje

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Fotbal, ilustrační fotografie

Od příští sezóny ponese nejvyšší fotbalová liga jméno sázkovky Chance. Přiteče díky ní čtvrtmiliarda ročně

Až letos v červenci odstartuje nová sezóna tuzemské nejvyšší fotbalové soutěže, už se v jejím názvu neobjeví jméno sázkové kanceláře Fortuna, ale jejího konkurenta Chance. Právě tato sázková kancelář totiž vyhrála výběrové řízení na titulárního partnera první fotbalové ligy a díky tomu si tak tuzemský profesionální fotbal od příští sezóny dalších pět let přijde na čtvrtmiliardy ročně.

včera

Papežův zákon

RECENZE: Papežův zákon o prohnilé církvi stojí i padá na velikášském akademismu

Poté, co byl u nás snímek Papežův zákon uveden v rámci nesoutěžní sekce karlovarského festivalu, se dostává i do široké distribuce. Italský film se noří do temné historie církve a skrze příběh na základě skutečných událostí reflektuje krutost lidské manipulace, společenskou rozštěpenost i individuální osudy na pozadí velkých dějin.

včera

včera

Michal Koudelka

Vláda chce urychlit výstavbu OZE, prezidentovi navrhla povýšení šéfa BIS Koudelky.

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle než rok. K dosažení tohoto cíle má přispět vymezení tzv. akceleračních zón určených pro jejich výstavbu podle pravidel, která schválila vláda na středečním jednání. Navrhla také povýšení šéfa BIS Michala Koudelky do hodnosti generálmajora. 

včera

včera

Charles Leclerc

Stáj Scuderia Ferrari mění název + FOTO

Neuvěřitelné se stává skutečností. Ferrari je jediným týmem, který nepřetržitě závodí v přední motoristické disciplíně od založení formule 1 v roce 1950. Žádný tým nezastává takovou tradici jako Scuderia. Tradice – kterou nyní Italové (částečně) boří.

včera

včera

Petr Rada, trenér

Radovi se snížil trest za rasismus z osmi na tři měsíce. I tak je ale trenér pražské Dukly zklamaný

Původně vyslovený trest ze strany disciplinární komise Fotbalové asociace ČR (FAČR) pro kouče druholigové pražské Dukly Petra Rady za rasistickou urážku vůči již bývalému kouči Brna Tomáši Poláchovi vyvolal velké debaty ve veřejném prostoru. Byl totiž rekordní, konkrétně osmiměsíční. Po verdiktu odvolací komise se ale bude moci pětašedesátiletý kouč vrátit na lavičku již po třech měsících. Zkrácení trestu i pro Duklu znamená, že se bude muset obejít bez Rady až do konce právě probíhající sezóny, jelikož zákaz činnosti mu nově vyprší až začátkem sezóny příští.

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

Krycí jméno ukrajinského vojáka „Niemachny“.

V ruském zajetí: Psi žijí lépe. Ztratil jsem jakoukoli naději a vůli žít

Ukrajinský voják přezdívaný „Niemachny“, který strávil 13 měsíců v ruském zajetí, promluvil o tom, co všechno prožil, když padl do zajetí po bojích o Azovstal v Mariupolu. „V kasárnách nás bylo hodně. Byla tam dvě patra a asi půl stovky plus-minus lidí. Spali jsme vlastně na sobě, na podlaze,“ vzpomíná. A dodává hned na začátku „Rusové se snažili přimět Ukrajince střílet do vlastních zajatců.“

včera

včera

včera

včera

Vzpoura zaměstnanců RTVS: Chceme svobodnou veřejnoprávní instituci

Situace na Slovensku se rychle mění. Zaměstnanci RTVS vydali protestní prohlášení a to krátce po schválení zákona o STVR Ficovou vládou.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy