Ovčáček, Paroubek, Kajínek a Jágr ve StarDance? Tady jsou žhavá jména na příští ročník

Už zítra se Česko dozví, kdo vyhraje letošní ročník populární taneční soutěže StarDance. Vzhledem k její oblibě se předpokládá, že Česká televize příští rok přinese další řadu, a už nyní mohou lidé sázet na to, kdo se v ní objeví. A padají opravdu horká jména!

Sázkové kanceláře vypsaly sázky například na to, že se stane porotcem StarDance Richard Genzer. To je sice poměrně nepravděpodobné, ale na druhou stranu by to soutěž bezesporu oživilo.

Lidé ale mohou vsadit i na to, že pořad bude moderovat Daniela Písařovicová nebo že Marka Ebena vystřídá Dalibor Gondík, nebo do konce na to, že vyjde singl StarDance od Adama Mišíka, který v letošním ročníku neuspěl.

O poznání zajímavější jsou tipy na soutěžící v další řadě. Asi nikoho nepřekvapí, že jim kraluje hokejista Jaromír Jágr, o němž se spekuluje už dlouho. Pokud by se soutěže zúčastnil, byla by to určitě pro jeho fanynky zpráva roku.

Dalšími zajímavými jmény, které sázkové kanceláře proklamují, jsou například bavič Michal Suchánek, moderátor Patrik Hezucký, politik Dominik Feri, exprimátorka Adriana Krnáčová, zpěvačky Helena Vondráčková a její neteř Lucie nebo exfotbalista Tomáš Řepka.

Padají ale i o poznání méně uvěřitelná jména, jako třeba hradní mluvčí Jiří Ovčáček, bývalý trestanec Jiří Kajínek, expremiér Jiří Paroubek, nebo popálená youtuberka Týnuš Třešničková.

Koho si Česká televize pozve do desáté řady a jestli její pozvání přijme, na to si budeme ještě muset chvíli počkat. Zatím nejúsměvněji ale vyhlíží sázka na to, jestli bude další ročník moderovat Jaromír Soukup. To by bylo reálné za předpokladu, že by se soutěž jmenovala StarDance Jaromíra Soukupa a působil by sám v roli moderátora, tanečníka i porotce.

Související

Adriana Mašková a Filip Blažek Prohlédněte si galerii

StarDance 2024: Česká televize oficiálně představila soutěžní páry

Třináctá řada populární televizní show StarDance odstartuje v říjnu. Česká televize ve čtvrtek představila taneční páry, které budou usilovat o titul krále či královny tanečního parketu. ČT už dříve odhalila, že v nové řadě se představí například herec Filip Blažek či zpěvačka Lucie Vondráčková. 
StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Fotbal, ilustrační fotografie.

Euro 2024: Na úvod fotbalového ME domácí Němci deklasovali Skoty 5:1

Lepší začátek evropského šampionátu si domácí německá fotbalová reprezentace nemohla přát. V úvodním zápase turnaje si poradila s neškodnými Skoty, kterým nepomohla ani mohutná fanouškovská podpora v Mnichově. Do karet Němcům hrál i fakt, že od konce prvního poločasu hráli Skotové o deseti lidech. Po prvním poločase už prohrávali 0:3, přičemž ve druhém poločase inkasovali další dvě branky. Ostrované si udělali radost jedinou brankou, která byla navíc ještě vlastní, když se nešťastně trefil Rüdiger. Byla to však jediná kaňka na bezchybném německém výkonu.

včera

Paul Rusesabagina

Hrdina Hotelu Rwanda slaví sedmdesátiny. Poslední roky ale protrpěl

Rwandou před třiceti lety zmítalo násilí, které připravilo o život stovky tisíc lidí. Kulaté sedmdesáté narozeniny slaví v sobotu 15. června muž, který během genocidy zachránil 1 268 lidských životů. Paul Rusesabagina je bývalý hotelový manažer, jehož činy byly mezinárodně oceněny. V posledních letech se však v rodné zemi stal terčem vládnoucích struktur. 

včera

včera

včera

včera

včera

Peter Pellegrini je novým slovenským prezidentem.

Slovensko má nového prezidenta. Pellegrini složil slib a ujal se funkce

Slovensko má nového prezidenta. Peter Pellegrini v sobotu po poledni během slavnostní schůze parlamentu v budově Slovenské filharmonie v Bratislavě složil slib do rukou předsedy ústavního soudu a ujal se funkce, ve které nahradil končící prezidentku Zuzanu Čaputovou. Program inaugurace bude pokračovat v odpoledních hodinách. 

včera

včera

Putin prozradil, kolik ruských vojáků bojuje na Ukrajině

Ve válce na Ukrajině bojuje téměř 700 tisíc Rusů, prozradil ruský prezident Vladimir Putin na pátečním setkání s vyznamenanými účastníky invaze, která trvá už déle než dva roky. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy