Rami Malek alias "Freddie Mercury" prozradil největší tajemství filmu Bohemian Rhapsody

Představitel Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody Rami Malek ze stal ze dne na den jedním z nejznámějších herců na světě. Britská média ale přišla s zarážející zprávou. Roli, za kterou Malek dostal Oscara, herec vůbec neuznává. A Mercurym být nechtěl.

Oscara za nejlepší herecký výkon a celosvětová popularita. To vše Malkovi přinesl snímek Bohemian Rhapsody, který sice podle kritiků nebyl přesným ztvárněním života Freddieho Mercuryho, byl ale strhující i zábavný.

Malek ale tvrdí, že zpěvákem skupiny Queen vůbec být nechtěl. "Nikdy jsem nechtěl být Freddie Mercury," uvedl podle britského webu Express.

"Hrát Freddieho Mercuryho je záludné. 'Jak já mám chodit v jeho botách?' pomyslíte si. Byl to velmi komplikovaný muž, který hledal svou identitu. Myslel jsem si, že budu mít velké počáteční bloky," přiznal herec.

"Nikdy jsem se nechystal být Freddie Mercury, ani jsem to nechtěl. To je hotová věc. Můžete se k němu dostat s pomocí vlasů a make-upu, ale je potřeba zachytit jeho esenci," dodal.

Podle Malka nejde o to Mercuryho napodobit, ale pochopit, proč se tak choval. A to se mu očividně povedlo, neboť za jeho roli obdržel nejvyšší filmové ocenění.

Související

kniha Bohemian Rhapsody

RECENZE: Kniha Bohemian Rhapsody se vydává cestou oscarového filmu. Obraz vítězí nad textem

RECENZE – Stěží bychom za minulý rok nalezli film, jenž by se dočkal takové pozornosti jako Bohemian Rhapsody. Vítěz několika Zlatých globů a Oscarů včetně nejlepšího mužského hereckého výkonu v hlavní roli. V Čechách pak nejnavštěvovanější film čítající více než 1,5 milionů diváků. Poslaní knihy Bohemian Rhapsody je více než jasné, přivést čtenářům střípky ze zákulisí filmového megahitu.

Více souvisejících

Rami Malek

Aktuálně se děje

před 12 minutami

před 47 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz

Polsko vnímá nové riziko z Ruska. Upozornil na něj prestižní deník

Polské bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti kvůli hrozbě bombových útoků a záškodnických akcí ze strany Ruska na území Evropy, řekl polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz v úterý. Reagoval tak na článek deníku Financial Times, že Moskva plánuje násilné sabotáže v zahraničí. 

před 6 hodinami

před 7 hodinami

včera

Vláda ČR

Vláda schválila novelu atomového zákona, pomůže urychlit výstavbu nových bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modulárních reaktorů jsou hlavními body novely atomového zákona, jejíž návrh schválila vláda na úterním jednání. Odsouhlasila i návrhy novel zákonů o rozpočtovém určení daní, o sociálních službách nebo o nemocenském pojištění a také znění úplně nového zákona o Národní rozpočtové bance. A věnovala se i pomoci mrazy postiženým ovocnářům a dalšímu antibyrokratickému balíčku.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

Lipavský nechal předvolat ruského velvyslance kvůli kyberútokům

Ministerstvo zahraničí v pondělí předvolalo ruského velvyslance kvůli kybernetickým útokům na české instituce a kritickou infrastrukturu. Česko už v minulém týdnu uvedlo, že z nich podezřívá ruského státního aktéra APT28.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy