Nová řada StarDance bude plná překvapení. Co si tvůrci přichystali?

Legendární taneční soutěž StarDance se na podzim vrátí na obrazovky České televize ve velkém stylu, zároveň však bude plná překvapení, která si nachystali její tvůrci. Pro diváky to bude velký nezvyk.

O letošní řadě populární taneční soutěže StarDance je toho oficiálně známo zatím opravdu jen málo. Vysílat se bude na podzim a nikdo nepochybuje, že u toho nebude chybět osvědčená moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková. Prvním potvrzeným soutěžním párem pak jsou biatlonistka Gabriela Koukalová a tanečník Martin Prágr.

Pro něj bude jubilejní desátá řada soutěže premiérou. A právě v tom se má skrývat největší změna letošního ročníku. Podle Expresu totiž nezůstane kámen na kameni, tudíž všech deset profesionálních tanečníků bude zbrusu nových. Zmíněnému serveru to potvrdil šéf tanečníků Jan Onder i manažer vývoje Jan Potměšil.

„Přijít se změnou se krásně nabízelo, desátý ročník, deset nových tanečníků. Chtěli jsme dát prostor a ukázat lidem novou generaci profesionálů a vůbec se otevřít světu profesionálního tance. Casting nám ukázal, že máme opravdu z čeho vybírat,“ vyjádřil se Potměšil pro Expres.

„Castingy probíhaly klasicky, a protože jsme hledali 10 nových tváří, pozvali jsme zhruba 50 tanečníků a uspořádali pro ně konkurz, který trval čtyři dny. Z výběru jsme nadšení, myslíme si, že prostor pro novou generaci do jubilejní 10. řady patří,“ doplnil ho Onder.

Nová řada proto podle nich slibuje nové příběhy a stejnou startovací čáru pro všechny účinkující. Zároveň se však budou muset fanoušci rozloučit s Veronikou Lálovou, Michalem Necpálem, Evou Krejčíkovou nebo Markem Dědíkem, který oznámil konec z vlastní iniciativy poté, co neuspěl s herečkou Pavlou Tomicovou.

Související

Adriana Mašková a Filip Blažek Prohlédněte si galerii

StarDance 2024: Česká televize oficiálně představila soutěžní páry

Třináctá řada populární televizní show StarDance odstartuje v říjnu. Česká televize ve čtvrtek představila taneční páry, které budou usilovat o titul krále či královny tanečního parketu. ČT už dříve odhalila, že v nové řadě se představí například herec Filip Blažek či zpěvačka Lucie Vondráčková. 
StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

StarDance Česká televize

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Fotbal, ilustrační fotografie.

Euro 2024: Na úvod fotbalového ME domácí Němci deklasovali Skoty 5:1

Lepší začátek evropského šampionátu si domácí německá fotbalová reprezentace nemohla přát. V úvodním zápase turnaje si poradila s neškodnými Skoty, kterým nepomohla ani mohutná fanouškovská podpora v Mnichově. Do karet Němcům hrál i fakt, že od konce prvního poločasu hráli Skotové o deseti lidech. Po prvním poločase už prohrávali 0:3, přičemž ve druhém poločase inkasovali další dvě branky. Ostrované si udělali radost jedinou brankou, která byla navíc ještě vlastní, když se nešťastně trefil Rüdiger. Byla to však jediná kaňka na bezchybném německém výkonu.

před 5 hodinami

Paul Rusesabagina

Hrdina Hotelu Rwanda slaví sedmdesátiny. Poslední roky ale protrpěl

Rwandou před třiceti lety zmítalo násilí, které připravilo o život stovky tisíc lidí. Kulaté sedmdesáté narozeniny slaví v sobotu 15. června muž, který během genocidy zachránil 1 268 lidských životů. Paul Rusesabagina je bývalý hotelový manažer, jehož činy byly mezinárodně oceněny. V posledních letech se však v rodné zemi stal terčem vládnoucích struktur. 

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Peter Pellegrini je novým slovenským prezidentem.

Slovensko má nového prezidenta. Pellegrini složil slib a ujal se funkce

Slovensko má nového prezidenta. Peter Pellegrini v sobotu po poledni během slavnostní schůze parlamentu v budově Slovenské filharmonie v Bratislavě složil slib do rukou předsedy ústavního soudu a ujal se funkce, ve které nahradil končící prezidentku Zuzanu Čaputovou. Program inaugurace bude pokračovat v odpoledních hodinách. 

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 12 hodinami

Ursula von der Leyenová, předsedkyně Evropské komise

Bude von der Leyenová nadále v čele EK? Frakcím vadí jedna věc

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová si musí spočítat, koho v Evropském parlamentu požádá o podporu v jejím úsilí o obhajobu postu. Její domovská Evropská lidová strana ji jistě podpoří, socialisté ale mohou z této podpory ustoupit. Leyenové totiž nevadí spolupráce s pravicovou italskou premiérkou Giorgií Meloniovou, což je pro levicové S&D zcela logicky nemyslitelné. Variantou tak je podpora Zelených, programy EPP a této frakce ale nemohou být odlišnější. 

před 12 hodinami

Slovensko čeká velký den. Čaputová končí, nastupuje Pellegrini

Po více než dvou měsících od vyhlášení výsledků voleb přichází velký den pro Slovensko. Po pěti letech dnes skončí ve funkci hlavy státu Zuzana Čaputová, novým prezidentem se stane Peter Pellegrini. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy