Anglie řeší před finále Eura pikantní problém. Manželku a milenku obránce Kylea Walkera

Už v neděli večer je na programu velké finále fotbalového Eura v německém Berlíně mezi Španělskem a Anglií. Ani jeden z týmů před důležitým zápasem nechce dopustit jakýkoliv neklid ve své kabině a oba trenéři apelují na své svěřence, aby se soustředili jen a jen na finále. Jenže to byste ve svém týmu nemohli mít obránce a bouřliváka Kylea Walkera. Toho totiž do Berlína přijede manželka se čtyřmi dětmi i bývalá milenka, s níž má Walker pro změnu další dvě děti. Vedení anglické reprezentace tak proto povolalo ochranku za účelem toho, aby se obě ženy nesetkaly.

Je to skoro jako námět na nějakou typickou britskou romantickou komedii z fotbalového prostředí. Pro čtyřiatřicetiletého obránce Manchesteru City je to ale dost divoká realita, potažmo pak pro celou anglickou reprezentaci.

Holt i ona musí nyní řešit příjezd do dějiště finále Eura jak Walkerovy manželky Annie Kilnerové, tak i jeho bývalé milenky Lauryn Goodmanové, se kterou během svého manželství s prvně jmenovanou udržoval dlouhodobý paralelní vztah.

Jejich přítomnost v Německu je ještě o to horší pro anglický tým, že si Goodmanová vzala s sebou jedno ze svých dvou dětí, které mu na cestu zabalila i dres s dvojkou na zádech a nápisem „Dad“ (tedy „táta“). 

Vedení anglického národního týmu z toho stoupají hrůzou vlasy na hlavě, jelikož právě o bývalé Walkerově milence Goodmanové je známo, že je ve společnosti potížistkou, která nemá nouzi o vytváření trapných situací. Pro manželku Annie by se zase jednalo o prožití noční můry, kdyby se setkala právě s Goodmanovou. Obě navzdory tomu všemu budou v Berlíně na finále.

Jak informuje britský deník The Sun, o obě ženy se bude starat ochranka národního týmu tak, aby se k sobě nepřiblížily. Jiný deník Daily Mail pak k tomu dodává, že vedení anglické reprezentace chce i to, aby obě ženy byly na naprosto jiných místech v hledišti. „Mluvilo se o tom, že jejich sedadla musí být minimálně sto metrů od sebe,“ informuje Daily Mail.

Walkerův život je protkaný mnoha aférami. Není žádným tajemstvím, že si v minulosti užíval třeba i s prostitutkami a když vyšlo najevo, že s milenkou Lauryn čeká už druhé dítě, omlouval se veřejnosti a život se dvěma ženami a následné snažení se o záchranu svého manželství okomentoval slovy: „Byla to pomalá smrt...“

„Mé činy způsobily bolest tolika lidem,“ byl si vědom Walker, když se přišlo na jeho nevěru.

Nyní můžou bolet ještě víc i jeho samotného, pokud by následky jeho složitého osobního života vnesly do týmu takovou nervozitu, která by mohla znamenat prohru v tolik pro Angličany očekávaném finále.

Související

Fotbal, ilustrační fotografie

Hoffenheim posiluje další český fotbalista. Z Plzně přichází Robin Hranáč

V německém Hoffenheimu se v krátké době rozrůstá česká kolonie na čtyři hráče. Poté, co zde už dříve působili krajní obránci Pavel Kadeřábek a David Jurásek, se k nim v těchto dnech přidali hned dva čeští reprezentanti, konkrétně útočník Adam Hložek a obránce Robin Hranáč. O jeho přestupu z Viktorie Plzeň se v posledních dnech spekulovalo čím dál více, nyní se vše potvrdilo a samotný bundesligový účastník oznámil příchod tohoto čtyřiadvacetiletého hráče, přičemž byla podepsána dlouhodobá smlouva. Větší podrobnosti o transferu však nebyly oznámeny.
AC Sparta Praha, stadion na Letné

Sparta je blízko k první účasti v hlavní fázi Ligy mistrů od roku 2005. V Malmö vyhrála 2:0

Oproti Slavii, která v úterý ve svém venkovním zápase s Lille v rámci 4. předkola Ligy mistrů prohrála 0:2, se Spartě dařilo o poznání lépe, jelikož ta ve svém středečním venkovním zápase v rámci stejné fáze bojů o Ligu mistrů vyhrála 2:0 nad švédským Malmö. Vedle kontrolovaného bezchybného výkonu jí k této cenné výhře dopomohl vlastní gól Larsena a v závěru pak svým přízemním zakončením zpoza vápna Ryneš.

Více souvisejících

Fotbal Euro 2024

Aktuálně se děje

před 3 minutami

před 15 minutami

před 59 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 8 hodinami

Setkání egyptského prezidenta Abd al-Fattáha as-Sísího (vpravo) s předsedou amerického sboru náčelníků štábů generálem Charlesem Brownem v Káhiře 25. srpna 2024.

Hamás odmítá nové požadavky Izraele na příměří v Gaze

V neděli se v Káhiře neuskutečnila dohoda o příměří v Gaze. Ani Hamas, ani Izrael nepřijali navrhované kompromisy, které předložili zprostředkovatelé. Tato situace podle dvou egyptských bezpečnostních zdrojů zpochybňuje šance na úspěch v posledním pokusu, podporovaném USA, ukončit deset měsíců trvající konflikt.

Aktualizováno včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Městská zeleň v létě může zachránit životy. Česká města se mohou inspirovat v Kolumbii

Abychom ve zdraví přežili úmorná letní vedra, potřebujeme městskou zeleň. Dokazuje to případ kolumbijského Medellínu, který se díky unikátnímu projektu výsadby zelených koridorů za poslední roky ochladil průměrně o dva stupně. Letní vedra jsou obzvláště nepříjemná ve městech, kde přímý sluneční svit zachytávají stavební materiály a vypouštějí ho v noci.

Zdroj: Michal Němec

Další zprávy