Ve fotbalových Budějovicích se spustila lavina

České Budějovice – Majitelům druholigových Českých Budějovic a farmářského strakonického týmu došla trpělivost a po sérii podle všeho nepříliš přesvědčivých výkonů rozjeli rozsáhlou čistku.

V obou týmech tak přišli o místo nejen hlavní trenéři, ale trochu překvapivě i celé realizační týmy. Pavel Hoftych přitom Budějovice trénoval teprve od letošního léta a hlavním důvodem jeho odchodu je podle všeho špatná chemie.

Výsledky klubu pod jeho vedením totiž nejsou ve své podstatě zase tak hrozné. Z 16 dosud odehraných kol Jihočeši dokázali vyhrát osmkrát, třikrát získali bod alespoň za remízu a pětkrát si do tabulky nepřipsali nic.

Kdo nastoupí po něm zatím známo není. Vedení týmu na svých stránkách informovalo pouze o ukončení pracovního poměru, přičemž na hledání nástupce má celou zimu. Tu Budějovice stráví na pátém místě.

Související

Fotbal, ilustrační fotografie.

České Budějovice od jarní části povede s největší pravděpodobností trenérské duo Zápotočný-Nikl

Již několik dní je jasné, že současná trenérská dvojice Jiří Lerch-Jiří Kladrubský je jen dočasnou na lavičce Českých Budějovic, na které před nedávnem skončil kouč Jozef Weber, a že od jarní části sezóny Jihočechy povede někdo jiný. Přestože klub ještě v tomto ohledu nevydal žádné definitivní stanovisko, během soboty vyšlo najevo, že by těmi novými trenéry mohla být dvojice Tomáš Zápotočný a Marek Nikl. Ta dosud působila ve druholigové Příbrami a právě ta oznámila, že po podzimu ve středočeském klubu končí a že míří právě do Českých Budějovic.

Více souvisejících

Dynamo České Budějovice Fotbal

Aktuálně se děje

před 5 minutami

před 36 minutami

před 45 minutami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Zemřel zakladatel a výrazná osobnost ODS Miroslav Macek

Ve věku 79 let zemřel zakladatel a bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Podle serveru Novinky zemřel ve středu po krátké a těžké nemoci.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy