Kdo chce titul? Atlético odmítlo oslavy, Real dokonce prohrál!

Madrid - Ve Španělsku asi mistrovský titul nechce nikdo! V předposledním kole mohlo slavit Atlético Madrid, jenže doma nedokázalo porazit Malagu. Barcelona totiž nedokázala dát gól na hřišti Elche. A Real? Škoda mluvit.

La Liga zažívá jeden z nejneuvěřitelnějších závěrů sezony historie. O titul se pere trojice týmů, ta však v posledních třech kolech ztratila dohromady 16 bodů!

Po víkendu už mohou odepsat ligovou sezonu na Santiago Bernabeu. Real totiž vyjel na hřiště Celty Vigo a bez Cristiana Ronalda a Garteha Bala gól nedal. Trenér Ancelotti postavil hodně omlazený tým, který se však nedokázal prosadit. Kdyby italský stratég tušil, že selhání čeká i Atlétiko a Barcelonu, možná by zariskoval i se silnější sestavou.

Po vítězství v lize stále touží Barcelona, v Elche však Messi a spol. hráli hodně velký hazard. Poté, co nedokázali dát ani gól, sebrali jen jediný bod. A na dálku trnuli, jak si povede Atlético Madrid doma s Malagou.

V Madridu se mohlo slavit, jenže favorit se oslav zalekl. Pouhá remíza 1:1, vydřená až v závěru, nic neřeší. Kdyby přitom červenobílí doma vyhráli, už se s titulem v kapse mohli soustředit na finále Ligy mistrů. Teď budou muset podstoupit přímý boj o titul. Za týden se hraje Na Camp Nou utkání Barcelona - Atlético Madrid. 

Konečné výsledky 37. kola španělské Primera División:Atlético Madrid - Málaga 1:1 (74. Alderweireld - 65. García), Betis Sevilla - Valladolid 4:3 (6. vlastní Peňa, 54. Molina, 76. Castro, 90.+1 Juanfran - 1. a 59. Guerra, 51. Peňa), Bilbao - San Sebastian 1:1 (49. Muniain - 75. Agirretxe), Elche - FC Barcelona 0:0, Espaňol Barcelona - Pamplona 1:1 (21. Colotto - 44. Acuňa), Getafe - FC Sevilla 1:0 (70. Escudero), Granada - Almería 0:2 (19. Verza z pen., 83. Vidal z pen.), Vigo - Real Madrid 2:0 (43. a 63. Charles).

 

Související

FC Barcelona

Mistr světa i Evropy Piqué oznámil konec kariéry. Naposledy se představí o víkendu

Že fotbalová Barcelona zažívá v současnosti přestavbu mužstva pod trenérem Xavim, to už vnímají fanoušci nějakou dobu, minimálně od momentu, kdy katalánský velkoklub opustil Lionel Messi. Nyní se schyluje k dalšímu konci další barcelonské stálice. Na svém twitterovém účtu totiž ve čtvrtek oznámil onec své hráčské kariéry španělský obránce Gerard Piqué. Ten se tak fanouškům naposledy představí tuto sobotu v ligovém zápase proti Almeríi.
FC Barcelona

Nad novými posilami Barcelony visí otazník. Španělská liga je odmítla registrovat

Téměř týden před začátkem nové sezóny španělské nejvyšší fotbalové La Ligy nemá katalánský velkoklub FC Barcelona jisté to, že bude moct od jejího začátku nasadit své nové posily včetně té největší v podobě Roberta Lewandowského. Naskytl se totiž nečekaný problém a to ten, žee vedení španělské soutěže odmítlo Barceloně registrovat tyto nové posily. To z důvodu, že klub stále nesplňuje požadavky stanové La Ligou spočívající v tom, že platy klubu nesmí přesahovat 70 % celkových výdělků.

Více souvisejících

španělská Primera División (fotbal) Real Madrid Atlético Madrid

Aktuálně se děje

před 59 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy