Tomáš Vokoun se po operaci úspěšně zotavuje

Sunrise – Lepší zprávy ze zámoří přijít nemohly. Po zářijovém chirurgickém zákroku, během nějž lékaři odstranili bývalému českému reprezentantovi krevní sraženiny z blízkosti srdce, je už zdá se všechno v pořádku.

Rekonvalescence dle slov samotného Vokouna probíhá perfektně a byť stále bere léky, nevyskytly se žádné problémy a fanoušci tak mohou pomalu začít snít o jeho návratu na kluziště i do nejslavnější hokejové ligy světa.

Sám gólman však podobné nadšení zatím krotí. Stále prý ještě nemá vyhráno a vše bude záviset na dalších týdnech a měsících. Konečné slovo pak budou mít lékaři, jejichž doporučením se prý bude Vokoun řídit.

Není to přitom poprvé, co zkušeného brankáře potkaly podobné problémy. Již v roce 2006 musel kvůli krevním sraženinám předčasně ukončit sezónu, tehdy ještě v dresu Nashvillu, a tři měsíce brát léky na ředění krve.

Související

Tomáš Vokoun míří zpátky na led

Tomáš Vokoun míří zpátky na led

Pittstburgh – Tak se zdá, že to nejhorší má bývalý český reprezentační gólman konečně za sebou a od dnešního dne se pomalu vrací k tréninku.

Více souvisejících

Tomáš Vokoun

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy