Rozdílné comebacky! Vonnová zářila, Woods zvracel a hrál druhé housle

Lake Louis - Slavný sportovní pár Vonnová-Woods se po zdravotních patáliích vrátili na scénu. Návrat se jim ale povedl úplně rozdílně. Zatímco Vonnová na lyžích zářila, golfista Woods skončil na vlastním turnaji poslední.

Vonnová a Woods už se málem rozešli, ale hodně je prý sblížila touha po návratu. Společně chodili do posilovny, na rehabilitace a masáže. O víkendu to konečně přišlo, oba se vrátili a Vonnová vlétla na svahy jako uragán. Vyhrála sjezd a v super-G byla lepší jen Lara Gutová.

"Po sjezdu jsem měla spoustu sebevědomí a jela jsem na plný plyn. Některé pasáže ještě neseděly, chce to víc potrénovat. Ale jinak super," řekla Vonnová.

Zato Tiger Woods se víkendem protrápil. Na Floridě pořádal vlastní turnaj a nechal vyniknout ostatní, skončil poslední. Záda tentokrát držela, ale zradil ho žaludek. Měl střevní potíže, teplotu a jednou se na hřišti dokonce pozvracel.

"Nebylo to nic moc. Ale dobrou zprávou je, že jsem odehrál čtyři dny naplno a hrál jsem bez bolesti zad," uvedl Woods.

Mimochodem, prémii v přepočtu 23 milionů vybojoval Jordan Spieth, ale jak! Hřiště obešel s neuvěřitelným skóre -26, druhý Stenson byl horší o deset ran.

Související

Více souvisejících

Lyžování Lindsey Vonnová Tiger Woods

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie.

Dnes je Mezinárodní den tance. Kdy a jak začali lidé tančit?

Tanec je starý tak jako samo lidstvo. Během dlouhé historie prošel tanec vývojem a mnoha proměnami. Vznikly jeho specifické podoby pojící se s obdobími v roce, důležitými okamžiky v životě člověka nebo nejrůznějšími rituály. Pomocí tance se vyjadřovaly emoce či národní identita. Jaká je historie tance, který má dnes svůj mezinárodní den?

včera

včera

včera

Požáry, ilustrační fotografie.

Zákaz rozdělávání ohně. Střední Čechy reagují na výstrahu ČHMÚ

Návrat teplého počasí místy zkomplikuje lidem v Česku pálení čarodějnic. Například Středočeský kraj v pondělí vyhlásil na přesně stanovených místech zákaz rozdělávání ohně. Reagoval tak na dnes aktualizovanou výstrahu Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) před nebezpečím požárů.

včera

Německá policie, ilustrační fotografie.

Rus v Německu zavraždil dva Ukrajince. Byli to vojáci, tvrdí Kyjev

Dva Ukrajinci, které měl v sobotu v německé spolkové zemi Bavorsko ubodat ruský občan, byli příslušníky ozbrojených sil. Kyjev to potvrdil podle ukrajinských médií, které cituje agentura DPA. Ukrajinští vojáci v Německu podstupovali rehabilitaci po zraněních, která utrpěli na bojišti.

včera

včera

včera

Pavel posvětil nová pravidla pro svazky lidí stejného pohlaví. Platit budou od ledna

Prezident Petr Pavel v pondělí podepsal novelu občanského zákoníku, která od ledna 2024 zavádí nová pravidla pro partnerství stejnopohlavních párů. Předpis už dříve schválila Poslanecká sněmovna, Senát se jím nakonec vůbec nezabýval. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy