100 milionů a půjdu boxovat. Lennox Lewis chce zápasit s Kličkem

Londýn – Boxerská hvězda v důchodu, Lennox Lewis, by se rád ještě jednou vrátil do profesionálního ringu. Podle zpráv britského The Telegraph vyjednává s bratry Kličkovými o vzájemném zápase. Svůj návrat si cení na sto milionů dolarů.

Olympijský vítěz ze Soulu z roku 1988 Lennox Lewis byl během zápasu o titul v těžké váze mezi Vladimirem Kličkem a Alexandrem Povětkinem vyzván, aby proti Ukrajinci bojoval.

„100 milionů je má cena a je v jednání" řekl vítěz 41 ze 44 zápasů v profesionálním ringu Lewis. Podle jeho slov může být připraven na zápas proti Kličkovi během půl roku.

Lewis je považován za posledního nezpochybnitelného krále těžké váhy. Z profesionálního boxu odešel po šestnáctileté kariéře v roce 2004.

Lennox Lewis (boxér) Vladimir Kličko Box

Aktuálně se děje

před 57 minutami

před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

před 2 hodinami

Teroristé Hamásu

Nepřijatelné a absurdní. Itálie se vyjádřila k zatykači na Netanjahua

Porovnávání Izraele a palestinského militantního hnutí Hamás je nepřijatelné a absurdní. Prohlásil to v úterý italský ministr zahraničí Antonio Tajani poté, co hlavní prokurátor Mezinárodního trestního soudu (ICC) Karim Khan požádal o vydání zatykačů na představitele Izraele i Hamásu. Uvedla to agentura AFP.

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Andrzej Duda

Duda čelí kritice za kondolenci k úmrtí íránského prezidenta

Polský prezident Andrzej Duda čelí kritice za to, že přirovnal smrt íránského prezidenta Ebráhima Raísího ke smrti polského prezidenta Lecha Kaczyńského při letecké nehodě před 14 lety. Íránský prezident zahynul v neděli při nehodě vrtulníku. O incidentu informovala agentura DPA.

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

RB OSN zamítla rezoluci o zákazu jaderných zbraní ve vesmíru

Rada bezpečnosti OSN (RB OSN) v pondělí zamítla návrh rezoluce předložený Ruskem, který požadoval zákaz rozmisťování nebo používání zbraní ve vesmíru. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy