Letošní Harley on Tour startuje už 15. dubna v Plzni

Praha - Harley-Davidson vyráží se svými motocykly po roce opět mezi lidi! Speciální kamion s 23 motocykly H-D jedoucí napříč Evropou přes 14 zemí zastaví v rámci letošního Harley on Tour i v ČR, a to hned na pěti místech. První zastávka je naplánována už na 15. a 16. dubna v Plzni a po té, v dalších týdnech, následuje Beroun, Hradec Králové, Brno a Ostrava.

Zájemci se tak budou moci seznámit s aktuální modelovou řadou H-D, absolvovat zkušební jízdu zdarma a poznat osobitý styl i jízdní vlastnosti jednotlivých modelů.

Zapomeňte na stres a každodenní starosti a začněte si užívat! Akce s názvem Harley on Tour je k tomu ideální příležitostí. Dva dny plné silných strojů, burácejících motorů a projížděk na motocyklech Harley-Davidson zcela zdarma - přesně takový je koncept turné Harley-Davidson Harley on Tour, na kterém se široké veřejnosti přibližuje motorkářský styl a nabízí možnost na vlastní kůži otestovat stroje H-D.

První zastávkou tour je Plzeň (areál před Obchodním centrem Borská pole), kde bude kamion plný motocyklů v pátek 15. a v sobotu 16. dubna. V dalších týdnech je to Beroun (22. – 23. 4. – OBI Beroun, Plzeňská), Hradec Králové (29. – 30. 4. – areál letiště Hradec Králové), Brno (6. – 7. 5. – před areálem H-D Brno, Křižíkova 68D) a poslední a zastávkou je pak Ostrava (14. – 15. 5. . před areálem H-D Ostrava, U Stadiónu 5).

Rezervaci zkušební jízdy je možné provést prostřednictvím formuláře na www.harley-davidson.cz a vzhledem k velkému zájmu o všechny zastávky tour je vhodné se registrovat co nejdříve. Každý zájemce si vybere preferovaný dostupný model a čas jízdy, který mu bude ještě finálně potvrzen e-mailem či telefonem zadaným při registraci. Pro absolvování jízdy je třeba mít u sebe dva doklady totožnosti – občanský průkaz a pochopitelně řidičský průkaz skupiny A.

„Na každé zastávce Harley on Tour bude připraveno 23 motocyklů napříč celým modelovým spektrem Harley-Davidson. Letos to bude 9 modelů touringové řady, což je nejvíce v historii a kompletně zastoupena bude i řada Dark Custom, včetně aktuálních modelů H-D Iron 883 a H-D Forty-Eight. Je to skvělá možnost, jak si během jednoho nebo dvou dní vyzkoušet více motocyklů H-D a zjistit, jaký člověku bude sedět nejvíce," vysvětluje Michal Fric, marketingový manažer Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

Po poslední české zastávce v Ostravě se následně kamion v rámci svého celoevropského tour přesouvá do Polska, kde se na něj veřejnost může těšit v průběhu května a června.

Harley-DavidsonHarley-Davidson Motor Company vyrábí customy, cruisery a touringy. Dále nabízí kompletní řadu motocyklových dílů, doplňků a oblečení značky Harley-Davidson. Pro více informací navštivte webové stránky Harley-Davidson nahttp://www.harley-davidson.cz.

Související

Donald Trump, 45. prezident USA

Ukázkové pokrytectví? Trumpův motorkář má co vysvětlovat

Washington - Donald Trump rozpoutal tvrdou obchodní válku s příslibem napravení údajně pro USA špatně nastaveného tržního modelu. Americký prezident chce, aby americké společnosti vyráběly doma, nikoliv v zahraničí za nižší náklady. Jeho plánu ale vystavují stopku i jeho podporovatelé. New York Times referuje o výrobci protrumpovských triček, který se rozhodl přesunout výrobu na Haiti.

Více souvisejících

Harley Davidson

Aktuálně se děje

před 35 minutami

před 58 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Izraelská armáda

Izraelská armáda zahájila evakuaci Rafahu

Izraelská armáda v pondělí vyzvala obyvatele ve východní části města Rafah ležícího na jihu Pásma Gazy, aby se dočasně přesunuli do "humanitární oblasti". Informuje o tom deník Times of Israel.

před 6 hodinami

Miroslav Imrich

Zemřel Miroslav Imrich, zpěvák skupin Tango a Abraxas

Českou hudební scénu zasáhla v neděli smutná zpráva. Ve věku 71 let zemřel zpěvák Miroslav Imrich, který se proslavil působením v kapelách Tango a Abraxas. Podle dostupných informací nepřežil srážku s vlakem. 

před 7 hodinami

před 8 hodinami

včera

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu

Netanjahu nehodlá akceptovat požadavky Hamásu, který chce konec války

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v neděli odmítl požadavek palestinského teroristického hnutí Hamás na ukončení války v Pásmu Gazy výměnou za propuštění rukojmí. Podle něj by to znamenalo, že Hamás zůstane u moci a bude nadále ohrožovat Izrael. Politický lídr Hamásu Ismáíl Haníja jej obvinil ze sabotování snah o zprostředkování dohody.

včera

Rusko, Kreml

Evropa se musí připravit na ruské sabotáže, varují tajné služby

Evropské tajné služby varují před ruskými sabotážemi napříč kontinentem, napsal prestižní deník Financial Times v neděli. Podle listu by mělo jít o žhářské útoky či akce namířené proti klíčové infrastruktuře. Moskva přitom nehodlá brát ohledy na případné oběti v řadách civilistů.

Aktualizováno včera

Volodymyr Zelenskyj

Ukrajinci poklekávají jedině k modlitbě, vzkázal Zelenskyj do Ruska

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v neděli na pravoslavné Velikonoce prohlásil, že Ukrajinci poklekávají jedině k modlitbě. V projevu vyzval spoluobčany, aby se modlili za sebe navzájem a za vojáky na frontě. Kyjev už déle než dva roky vzdoruje ruské agresi, jde o třetí velikonoční svátky během probíhající války. 

včera

Záchranáři v akci, ilustrační fotografie.

Na Nymbursku vjelo auto na chodník a srazilo několik chodců

V Kostelní Lhotě na Nymbursku došlo v neděli odpoledne k vážné nehodě. Řidič vjel se svým osobním autem na chodník, kde srazil čtyři osoby. Informace o charakteru zranění zatím nejsou známé, na místo však letěly dva záchranářské vrtulníky. 

včera

Zemřel herec Bernard Hill, král Théoden z Pána prstenů

Velkou Británii dnes zasáhla smutná zpráva. Ve věku 79 let zemřel v neděli ráno herec Bernard Hill, který si zahrál ve dvou z těch vůbec nejúspěšnějších filmů světové kinematografie. O jeho úmrtí informovala stanice BBC.  

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy