Zasáhne Chuck Norris do prezidentských voleb? Vydal rázné prohlášení

Washington – Republikánský prezidentský kandidát Donald Trump našel velmi mocného spojence. Přestože se od něj odvrací celá řada vlivných republikánů, důvěru mu vyjádřil muž, který je (alespoň podle známého vtipu) nejčastějším dárcem krve, ale ne té vlastní – Chuck Norris.

Chuck Norris,  americký akční herec a mistr bojových umění, o kterém nejen v Česku koluje celá řada vtipů, v komentáři pro server nwd.com podpořil republikánského prezidentského kandidáta Trumpa a naopak kritizoval demokratku Hillary Clintonovou.

Pokud by se do Bílého domu dostala Clintonová, mělo by to podle něj „monumentální následky", protože by „jistě rozebrala nebo zničila to, co zbylo z naší republiky", napsal podle serveru The Washington Times Norris.

„Pokud se republikáni nesjednotí, pak zcela jistě v prezidentských volbách prohrají a v důsledku toho ztratí mnoho křesel v Kongresu a Senátu," napsal Norris. „Demokraté pak ovládnou Kongres a získají post prezidenta, na Bůh ví jak dlouho. A co je nejhorší ze všeho, na posty v americkém Nejvyšším soudu nominuje Clintonová vlastní kandidáty," upozorňuje Norris s tím, že by tak v příštích desetiletích bylo zničeno to, co z republiky zbylo.

Zároveň také vyzval občany, aby šli k volbám. „Není pochyb o tom, že každé 'ne' pro Trumpa, je hlas pro Clintonovou. A každý poslední člověk napříč Amerikou musí upřímně přemýšlet o tom, zda chce volit Hillary tím, že zůstane doma v den voleb. To je to, v co ona doufá," vysvětloval.

„Chtěl bych povzbudit každého republikána - liberálního nebo konzervativního - aby se spojili a sjednotili pro dobro naší země," napsal. „Vlastně bych chtěl vyzvat i nerozhodnuté osoby a reaganovské demokraty, aby se k nám připojí i pomohli a 'udělali Ameriku opět velikou'," burcuje Američany herec s tím, že Trump znamená pozitivní změny a že je „přínosem pro lidi, kteří to nejvíce potřebují". „On bude za nás postaví – za nás všechny," napsal.

Související

Více souvisejících

Donald Trump Chuck Norris Prezident USA

Aktuálně se děje

před 6 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz

Polsko vnímá nové riziko z Ruska. Upozornil na něj prestižní deník

Polské bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti kvůli hrozbě bombových útoků a záškodnických akcí ze strany Ruska na území Evropy, řekl polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz v úterý. Reagoval tak na článek deníku Financial Times, že Moskva plánuje násilné sabotáže v zahraničí. 

před 6 hodinami

před 6 hodinami

včera

Vláda ČR

Vláda schválila novelu atomového zákona, pomůže urychlit výstavbu nových bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modulárních reaktorů jsou hlavními body novely atomového zákona, jejíž návrh schválila vláda na úterním jednání. Odsouhlasila i návrhy novel zákonů o rozpočtovém určení daní, o sociálních službách nebo o nemocenském pojištění a také znění úplně nového zákona o Národní rozpočtové bance. A věnovala se i pomoci mrazy postiženým ovocnářům a dalšímu antibyrokratickému balíčku.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Zelenského chtěli zabít. Ukrajina odhalila ruské agenty, byli i v ochrance

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj byl opět v ohrožení. Civilní kontrarozvědka SBU v úterý uvedla, že odhalila skupina agentů ruské FSB, kteří chtěli zabít jeho i další ukrajinské představitele u příležitosti dnešní inaugurace ruského prezidenta Vladimira Putina. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy