Porodila své vlastní vnouče

Chicago - Jednašedesátiletá Kristine Caseyová odnosila dítě své dcery, Sary Connelové (35). Porodila tedy vlastního vnuka.

Sara Connelová se dlouho pokoušela otěhotnět, ale marně. Teď se jí konečně splnilo přání: narodil se Finnean, který je biologicky vzato jejím synem s manželem Billem. Sara prý během porodu držela svou matku Kristine za ruku.

V roce 2004 se Saře dokonce podařilo otěhotnět, ale dvojčata se narodila mrtvá. Když prý teď viděla, jak se císařským řezem narodil její syn, plakala.

"Byl to takový zázrak," řekla Sara reportérům listu Telegraph.

Kristine má tři dospělé děti a prý byla šťastná, že dceři mohla pomoci. "Tři nejšťastnější dny mého života byly ty, kdy se mi narodily dcery. A řekla jsem si, že teď bych mohla jedné z nich pomoci," vysvětlila své rozhodnutí náhradní matka.

Kristine Caseyová se musela podrobit celé řadě lékařských i psychologických testů. Podařilo se jí otěhotnět při druhém pokusu o umělé oplodnění a vnuka porodila ve 39. týdnu. Stala se tak zřejmě nejstarší ženou, která ve státě Illinois porodila.

Související

Více souvisejících

USA (Spojené státy americké) zajímavosti

Aktuálně se děje

před 21 minutami

před 39 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Nový íránský tank Karrar

Íránské ozbrojené síly jsou mocné. Pozemní válku s Izraelem si ale nemohou dovolit

Íránský raketový útok proti Izraeli přináší řadu otázek. Jeden z velkých otazníků představuje samotná síla ozbrojených Teheránu. Jejich složení je totiž netradiční – spíše než na pozemní vojsko a letectvo kladou Íránci důraz na prostředky zastrašení. Primárním způsobem boje tak pro íránskou armádu jsou balistické rakety a bezpilotní letouny, jak jsme v posledních dnech a měsících měli možnost vidět.

před 2 hodinami

Olaf Scholz, Ukrajinský mírový summit 2024 (Bürgenstock)

Svět ostře reaguje na raketový útok Íránu na Izrael

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová a předseda Evropské rady Charles Michel ve středu ostře odsoudili úterní raketové útoky Íránu na Izrael. Šéf unijní diplomacie Josep Borrell se k nim přidal už v úterý večer.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Írán vypálil na Izrael stovky raket. V Tel Avivu došlo k teroristickému útoku

Írán vypálil více na Izrael stovky, informovaly Izraelské obranné síly. Jejich počte se liší, některá média uvádějí 200 raket, jiná hovoří až o 500. Varovné sirény zazněly nejen v Tel Avivu, ale také v Jeruzalémě a na jihu země. Uvedl to server Times of Israel. Zemí také hýbou teroristické útoky, které si vyžádaly nejméně 8 mrtvých.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy