Matka nechala tetovat batole! Křičelo bolestí a strachy

Praha - Nepochopitelná scéna se odehrála v jednom z tetovacích salónů. Matka tam přivlekla dvouletého syna a i přes jeho odpor ho nechala tetovat.

Tohle brutální video hýbe internetem. Na záběrech je vidět chlapec (2 roky), kterého drží matka v náručí a násilím ho nechává tetovat. Tatér se nezastaví ani před pláčem malého chlapce a bez slitování pokračuje ve své práci.

Video se na internetu objevilo už v sobotu, ale za pár hodin se rozšířilo do všech koutů světa. Lidé jsou otřeseni a žádají spravedlnost. Kdo je autorem videa a kde se hrozná scénka odehrála, není zatím jasné.

Zdroj: YouTube

Lidé spekulují nad tím, že zřejmě šlo o kubánskou Havanu. Jediným vodítkem je, že matka mluví španělsky. V jednu chvíli říká "mire, mire," což znamená podívej se, přitom ukazuje na dítě jako pláče. Tatér jí na videu radí jak má držet chlapce, aby mohl v klidu tetovat.

Všichni teď žádají pro matku trest. Mnozí žádají, aby bylo dítě matce odebráno, píší topky.sk.

Související

Lidé

Tetovací salóny v zemích EU se potýkají s nedostatkem barevných tetovacích inkoustů

Tetovací salóny v zemích Evropské unie se potýkají s nedostatkem barevných tetovacích inkoustů, které se kvůli nové regulaci nebezpečných chemických látek musejí z velké části přestat používat. Nová pravidla začala platit tento týden a majitelé salónů si stěžují, že negativně ovlivní jejich podnikání. Výrobci inkoustů totiž nestačili zareagovat a inkousty s novým povoleným složením většinou ještě nenabízejí. Napsal o tom server Politico.
Lidé

O tetování kvůli recesi klesl zájem až o 50 procent

Zájem o tetování v českých i slovenských studiích klesl až o 50 procent. Hlavním důvodem přitom není onemocnění nebo karanténa objednaných zákazníků, ale projevující se ekonomická recese. Častými klienty jsou totiž lidé z nejvíce zasažených oborů, jako je pohostinství nebo cestovní ruch.

Více souvisejících

Tetování

Aktuálně se děje

před 9 minutami

před 11 minutami

před 51 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Bělorusko, Minsk

Bělorusko plánuje systematicky přesouvat stovky migrantů na hranice s Polskem

Běloruské bezpečnostní a zpravodajské služby plánují systematicky přesouvat stovky migrantů na hranice s Polskem. Organizace ByPol, sdružující bývalé představitele běloruských silových struktur, upozornila na tuto situaci na svých internetových stránkách s tím, že se jedná o skupinu 700 až 800 osob, které se mají pokusit překročit hranice Evropské unie.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

včera

včera

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu

Netanjahu: Izrael zůstane proti Hamásu osamocený, když bude muset

Izrael zůstane ve válce proti palestinskému hnutí Hamás "osamocený", pokud bude muset. Prohlásil to dnes izraelský premiér Benjamin Netanjahu v reakci na varování prezidenta USA Joea Bidena v souvislosti s plánovanou operací izraelské armády ve městě Rafah na jihu Pásma Gazy. Uvedla to agentura AP.

včera

Ilustrační foto

Všechny vodní elektrárny na Ukrajině jsou vážně poškozeny

Při středečních útocích ruských sil na Ukrajinu byly vážně poškozeny dvě vodní elektrárny a jsou mimo provoz. Podle agentury Reuters to ve čtvrtek uvedla státní energetická společnost Ukrhydroenerho, nekonkretizovala však, o které elektrárny se jedná.  

včera

včera

včera

Polsko-běloruská hranice

Polsko posiluje kovovou bariéru na hranici s Běloruskem

Polsko posiluje kovovou bariéru na své hranici s Běloruskem, aby zabránilo nelegální migraci. Připravuje také plány na zvýšení ochrany hranice s Ruskem, uvedl ve čtvrtek polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz podle agentury AP.

včera

včera

Putin vyslyšel Pašinjana. Stahuje ruská vojska z částí Arménie

Ruský prezident Vladimir Putin souhlasil se stažením ruských vojsk a pohraničníků z určitých částí Arménie na žádost arménské vlády. Toto rozhodnutí oznámil prostřednictvím agentury Interfax, která se odvolává na mluvčího Dmitrije Peskova.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy