To není člověk. Pedofil znásilnil dívku. Pak dítě, které porodila

Londýn - Případ nebývale zvráceného pedofila otřásá Anglií. Gordon Dean skončil u soudu poté, co se ukázalo, že znásilňoval nejen nezletilou dívku, ale později i dítě, které s ní počal.

Podle soudu Dean obě své oběti terorizoval soustavně několik let. A vyhrožoval jim, že pokud cokoli řeknou, "stane se něco špatného".

Svou první oběť začal zvrhlý senior znásilňovat a jinak sexuálně obtěžovat, když bylo dívce třináct a skončil, když bylo oběti dvacet.

Jenže to byl teprve začátek. Teenagerka totiž po jednom ze znásilnění se starcem otěhotněla a porodila holčičku. Gordon Dean posléze počkal, až dítě povyroste a pak se vrhnul i na něj.

Podle liverpoolského soudu, který kauzu nyní řešil, pedofil dívenku podrobil stejnému teroru jako její matku, ale začal s ním mnohem dřív - už když bylo dívence osm. A zneužíval ji čtyři roky.

Když si pro sexuálního násilníka konečně přišla policie a skončil před soudem, vytrvale zapíral. Povolil až v momentě, kdy obžaloba předložila výsledky testů DNA, které neměl jak zpochybnit, píše britský Daily Mirror.

Soudce liverpoolského soudu David Aubrey o Deanovi řekl, že agresivní pedofil obě své oběti připravil nejen o panenství, ale také o nevinnost a normální život.

Mladší z obou zneužívaných žen u soudu vypověděla, že trpí depresemi a má sebevražedné myšlenky. "Kvůli němu jsem nikdy neměla normální život. A mám dojem, že jsem byla oloupena o dětství," svěřila se nejmenovaná oběť při hlavním líčení.

Soud nakonec Deana poslal do vězení na nejméně deset let. Po deseti letech, pokud devětasedmdesátiletý Dean bude ještě naživu, bude mít možnost požádat o podmíněné propuštění.

Související

Soud, ilustrační foto

Francouzský chirurg dostal 15 let vězení, dle soudu zneužíval nezletilé dívky

Francouzský soud ve čtvrtek poslal na patnáct let do vězení bývalého chirurga Joëla Le Scouarneka za znásilnění a sexuální zneužití čtyř nezletilých dívek. Informovaly o tom agentury. Proces se kvůli ochraně soukromí obětí konal za zavřenými dveřmi. Sedmdesátiletý lékař navíc čelí obvinění, že zneužil či znásilnil přes 300 dalších lidí. Může tak jít o největší pedofilní kauzu ve Francii.
Sneeky z filmu V síti

Muž z dokumentu V síti dostal podmínku, soud schválil dohodu o vině a trestu

Za sexuální nátlak, navazování nedovoleného kontaktu s dítětem a šíření pornografie potrestal pražský městský soud jednoho z mužů vystupujícího v dokumentu V síti tříletou podmínkou s pětiletým odkladem. Schválil dohodu o vině a trestu, kterou s obžalovaným uzavřela státní zástupkyně. Muži soud uložil i ochranné sexuologické léčení.

Více souvisejících

Pedofilové soudy

Aktuálně se děje

před 5 minutami

před 7 minutami

před 48 minutami

před 53 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Ilustrační foto

Zlevňování se nekoná. Ceny spotřebitelských výrobků v Česku opět rostou

Ceny spotřebitelských výrobků v Česku v dubnu vzrostly o 2,9 procenta ve srovnání s předchozím rokem, což představuje zrychlení oproti březnovému dvouprocentnímu nárůstu. Hlavními tahouny inflace byly ceny potravin, alkoholu a pohonných hmot. Vyplývá to z údajů zveřejněných Českým statistickým úřadem (ČSÚ). V porovnání s předchozím měsícem se spotřebitelské ceny v dubnu zvýšily o 0,7 procenta.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

Vladimír Putin na ekonomickém fóru ve Vladivostoku

Rusko se připravuje na válku s NATO? Odvolání Šojgua z funkce ministra naznačuje, co Kreml chystá, tvrdí ISW

Podle analýzy amerického Institutu pro výzkum války (ISW) navrhnutí Andreje Belousova, dosavadního prvního místopředsedy ruské vlády a ekonoma, na post ministra obrany naznačuje, že prezident Vladimir Putin podniká kroky směřující k mobilizaci ruské ekonomiky a zbrojního průmyslu pro potenciálně dlouhodobý konflikt na Ukrajině a možnou budoucí konfrontaci s NATO. 

před 4 hodinami

MS v hokeji

Navzdory bojovnému srdci Poláci nestačili na zkušenější Švédy, alpské derby nabídlo jedenáct branek

Po vyrovnané boji s Lotyši narazili Poláci ve svém druhém zápase na letošním MS na daleko těžšího soupeře a to Švédy. Přestože ani tentokrát našim severním sousedům nechybělo vedle hlasité podpory z hlediště Ostravar Areny podobě nadšení jako proti pobaltskému soupeři, kvalita v jednotlivých hokejových dovednostech byla znát. Seveřané rozhodně nehráli na plný plyn, ale i v poněkud utlumeném režimu si dokráčeli za pohodovou výhrou 5:1 a k dosavadním třem bodům si tak připsali další tři. To v Praze se favorizovaným Švýcarům nerodilo očekávané vítězství vůbec lehce. Alpské derby nabídlo jedenáct branek, přičemž tu rozhodující vstřelili Švýcaři až v poslední minutě základní hrací doby. 

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Zemřel filmař Roger Corman, mentor mnoha největších hollywoodských hvězd

Roger Corman, přezdívaný „Král B-filmů“, zemřel ve věku 98 let. Corman byl klíčovou postavou v tvorbě nízkorozpočtových klasik jako „Malý obchod hrůz“ a „Napadení krabími monstry“ a také pomohl mnoha slavným hercům a režisérům začít svou kariéru v Hollywoodu.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy