Diskuze: "Památné" výroky jimiž se proslavil prostořeký nacionalista Slota

Aktuálně se děje

před 27 minutami

před 35 minutami

před 1 hodinou

Válka v Gaze

Hizballáh v odvetě za útok pagery vypálil raketu na sídlo Mosadu

Libanonské proiránské hnutí Hizballáh se přihlásilo k odpovědnosti za středeční raketový útok na střední Izrael. Uvedlo, že balistickou raketou Kádir 1 mířilo na velitelství izraelské rozvědky Mosad nedaleko Tel Avivu. O útoku informoval zpravodajský web Times of Israel (TOI).

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Jan Hamáček

Sociálním demokratům vykradli hlasy populisté. Stav české levice je tragický

Stav levice v České republice je tristní. Stojí za tím řada faktorů v čele se slabou sociální demokracií a populisty, kteří slíbí úplně cokoliv, aby se dostali do sněmovny. Začínají na to doplácet i Piráti s programem založeným na liberalismu a progresivismu, ten totiž konzervativnějšího voliče nijak nezasáhne.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Volby, ilustrační fotografie.

Prohra vládních stran ukazuje na jasný trend: Toto je poslední mandát Fialovy vlády

Zatímco hnutí ANO poměrně suverénně ovládlo krajské volby, vládní strany mají řadu podnětů k zamyšlení. Celonárodní vedení politiky se propsalo do krajů a rozhodlo o podobách zastupitelství. Kromě náročné politické situace za tím stojí i nezvládnutá komunikace vlády Petra Fialy – a tím pádem upadnutí v nemilost u velké části českého elektorátu.

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

včera

Izraelská armáda

Otevřená válka mezi Izraelem a Hizballáhem zřejmě brzy propukne. Oproti Gaze bude úplně jiná

Bublina napětí na Blízkém východě může velice brzy prasknout a vypukne otevřená válka. Izrael provádí tvrdé útoky proti teroristickému uskupení Hizballáh, což výrazně poškozuje území jiného suverénního státu – Libanonu. Konflikt ani zdaleka nebude tak limitovaný, jako v případě války v Pásmu Gazy. Naopak, Hizballáh má dostatečné prostředky pro vedení táhlé a de facto mezistátní války s Izraelem.

včera

V Pásmu Gazy neumírají jen děti, ale celá OSN, varuje Erdogan

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v úterý prohlásil, že hodnoty OSN a Západu „umírají v Pásmu Gazy,“ zatímco konflikt pokračuje. Vyzval k vytvoření „aliance lidskosti“ s cílem zastavit Izrael, informuje server Economic Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy