Plánujete každou událost?

PR článek - V našem uspěchaném světě je často nemožné věnovat se tomu, čemu bychom měli a ještě těžší zahrnout do náročných dní i to, co bychom chtěli stihnout.

Plánování tak dostalo zcela nový rozměr a je nezbytné jak v práci, tak často i v našem soukromí. Naše spontánnost tak dostává vážné trhliny, které souvisí zejména s naším zaměstnáním. Musíme toho stihnout hodně, ale ani tak se změnám ve svých plánech zcela nevyhnete. Podobné změny na poslední chvíli nás však dostávají do velkého stresu, a tak se jim zřejmě i Vy snažíte vyhnout. Už život není o tom, zda stihnete napsat referát dnes, nebo si to necháte na víkend. Naše důvody jsou mnohem důležitější, protože pár zmeškaných termínů v práci Vás může stát více než jen pětku v žákovské knížce.

Prostě pokud chceme mít i čas na rodinu, přátele a své koníčky, bez plánování to nejde. Tuto svou schopnost však můžete využít i při větších oslavách. Právě ty vyžadují naši zvýšenou aktivitu, a tak vedle práce budete mít co dělat, abyste opravdu všechno zvládli. Pokud plánujete setkání s rodinou, či přáteli, postačí večeře, nějaké to víno a občerstvení. Pokud však plánujete dětskou oslavu, budete potřebovat mnohem více energie. Děti se prostě nemohou nudit, zábava je tak na prvním místě, s tím Vám pomohou i nafukovací atrakce. I příprava občerstvení je náročnější, protože dobrá chuť je samozřejmá (o vybíravosti některých dětí raději pomlčíme), ale je dobré pokud jídlo i dobře vypadá. Drobné jednohubky ve tvaru medvídků jsou tak jen zlomkem.

V tomto spěchu se tak může stát, že zapomenete i na dárek pro svého oslavence. To by však mělo být na prvním místě Vašich povinností, ale pokud nevíte, co vybrat, poohlédněte se po oblíbeném puzzle na i-puzzle.sk.

Plánování se však nevyhnete ani při rodinném odpočinku. V těchto dnech můžete vyrazit do hotelu v Tatrách, ale Váš manžel by si určitě neměl zapomenout rybářské potřeby.

Související

Více souvisejících

cestování komerční sdělení Vysoké Tatry

Aktuálně se děje

před 27 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

před 4 hodinami

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

před 5 hodinami

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy