Bartošová má novou vizážistku! Agátu Hanychovou

Praha – Bulvární deník Blesk informoval o tom, že dvě nové kamarádky Agáta Hanychová a Iveta Bartošová si pomáhají. Spíš Agáta Ivetě.

Z Agáty Hanychové a Ivety Bartošové jsou velké kamarádky! Zvou se navzájem na svoje akce, když se náhodou potkají, vrhají se na sebe, jako by se chtěly urvat. Hanychová to ale nevidí tak růžové.

„Od natáčení jsme se viděly dvakrát. Já s Ivetou natáčela pro svůj pořad, pak mě pozvala, abych byla kmotrou její desky. A asi před čtrnácti dny mi Iveta volala, chtěla číslo na mého vizážistu, co mi přidělává řasy. Trošku jí radím s vizáží,“ prozradila modelka Blesku.

Související

Agáta Hanychová Glosa

Události Petra Nutila: Tryzna za Agátu, Jaromíra Soukupa a budoucnost naší země

Drazí čtenáři, vážení smuteční hosté, tento týden máme jednu zásadní zprávu. Jak asi víte sami, život každého z nás provází velké množství ztrát. Člověk během svého žití ztrácí řadu předmětů i iluzí, stejně tak jeho existenci na tomto světě provází i těžší ztráty, jako jsou ztráty milovaných osob a přátel...

Více souvisejících

Agáta Hanychová Iveta Bartošová

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Sunak: Putin se na polských hranicích nezastaví. Britové posílají Ukrajině rakety Storm Shadow

Britský premiér Rishi Sunak oznámí v úterý na návštěvě Polska zvýšení vojenské podpory pro Ukrajinu o 500 milionů liber (579 milionů eur). 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy