Agáta Hanychová má problém: Prodala svoji svatbu. A to neměla dělat...

Praha - Svatba modelky Agáty Hanychové a herce a muzikanta Jakuba Prachaře měla být sólokaprem pro VIP Zprávy televize Prima family. Jenže se opět ukázala moc sociálních síti. Po fotce ze svatby, kterou modelka uveřejnila na svém facebookovém profilu, se spekuluje o jejím konci na Primě. Informaci přinesl server Super.cz.

„Můžu potvrdit, že dohodu s paní Prachařovou považujeme v tuto chvíli za neplatnou," sdělil serveru Super.cz programový šéf televize Petr Vladyka.

Televize Prima family o svatbě věděla a domluvila se s Agátou, že fotografie a videozáznamy použije exkluzivně ve VIP Zprávách. Sama modelka totiž natáčí reportáže pro "primácký" TOP Star magazín.

Agáta ovšem dohodu nedodržela a svatba se provalila kvůli fotce na jejím profilu na facebooku. Informace o svatbě se objevily i na dalším serveru, na němž Agáta pracuje jako zástupkyně šéfredaktora. Prima family tak rázem ztratila exkluzivitu, a tak se ze sólokapra ve VIP Zprávach stala obyčejná reportáž.

Související

Agáta Hanychová Glosa

Události Petra Nutila: Tryzna za Agátu, Jaromíra Soukupa a budoucnost naší země

Drazí čtenáři, vážení smuteční hosté, tento týden máme jednu zásadní zprávu. Jak asi víte sami, život každého z nás provází velké množství ztrát. Člověk během svého žití ztrácí řadu předmětů i iluzí, stejně tak jeho existenci na tomto světě provází i těžší ztráty, jako jsou ztráty milovaných osob a přátel...

Více souvisejících

Agáta Hanychová

Aktuálně se děje

před 44 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 6 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Letní počasí bude pořádně žhavé. Mohou padat teplotní rekordy, naznačují modely

Česko v druhé polovině dubna zaskočil návrat zimního počasí, kdy teploty klesaly pod nulu a na horách spadly desítky centimetrů sněhu. V dlouhodobých meteorologických modelech se ale nic nemění. Letošní léto má podle nich být pořádně žhavé.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy