Žilková hodinu před svatbou Hanychové nevěděla, kdo je ženich

Praha - Herečka Veronika Žilková (51) do poslední chvíle nevěděla o chystané svatbě dcery Agáty Hanychové (27). Dokonce ani netušila, za koho se chce modelka vdát.

Hanychová volala šťastnou novinu, že se bude vdávat, hodinu před obřadem, který se konal o víkendu v Mariánských lázních. Co jí na to Žilková, která nebyla na svatbu dcery pozvaná, řekla?

"Zeptala jsem se jí, kdo je tím šťastným ženichem. Tím jsem si nebyla jista, kdo zrovna v sobotu ráno Agátu napadl jako manžel," svěřila se herečka webu Blesk.cz.

Agáta se samozřejmě vdala za svou údajnou životní lásku, herce Jakuba Prachaře (29). S tím se nedávno vrátila z romantické dovolené na Maledivách, kde svatbu snů asi vymysleli.

Související

Martin Stropnický

Stropnický podporuje protesty proti Babišovi? V Izraeli nosil českým demonstrantům vodu

Martin Stropnický patřil ještě nedávno k velmi výrazným tvářím hnutí ANO. Působil jako ministr obrany a krátce i jako ministr zahraničních věcí. Do září roku 2018 byl také místopředsedou ANO. Teď ale překvapil. Jako velvyslanec v Izraeli se staral o ty, kteří přišli v neděli před ambasádu v Tel Avivu, aby se na dálku připojili k protivládnímu protestu 280 tisíc lidí v Praze na Letné.

Více souvisejících

Veronika Žilková Agáta Hanychová

Aktuálně se děje

Aktualizováno před 6 minutami

před 13 minutami

před 26 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Írán zvedá varovný prst: Jaderný program máme k mírovým účelům, může se to ale změnit

Jaderné zbraně nemají žádné místo v nukleární doktríně Íránu, uvedl v pondělí mluvčí tamního ministerstva zahraničních věcí Násir Kanaání. Podle serveru The Times of Israel (TOI) Írán opakovaně prohlašuje, že jeho jaderný program slouží pouze k mírovým účelům, může se to ale změnit.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy