Drama na svatbě Hanychové a Prachaře. Zasahovala policie

Unětice - Na svatbě Agáty Hanychové (28) a Jakuba Prachaře (29) zasahovala policie. A to jak státní, tak strážníci. Na svatebčany je zavolali únětičtí starousedlíci.

Ne snad, že by davy zatím střízlivých hostů dělaly takový hluk, ale obec na nečekaný nápor lidí nebyla připravena. Až do čtvrtka byl totiž termín svatby tajný. Záplava vozidel hostů i novinářů zalokovala hlavní tah obcí, kde momentálně auta pouze popojíždějí.

Místní občané odmítli o čemkoliv diskutovat a podle serveru extra zavolali na svatebčany policii. Takže kromě zástupců Státní veterinární správy a Hradní stráže už nechybí na české svatbě roku vůbec nikdo.

Žádný Dyk, ale Brzobohatý Na fámách o sporech v kapele Nightwork vážně něco bude. Zatímco na první svatbě svědčil Prachařovi František Soukup, do svazku s Agátou si vybral člověka mimo okruh kapely. Jako svědka představil populárního herce a muzikanta Ondru Brzobohatého!

Na svatbě samozřejmě nechybí celá rozsáhlá rodina Agáty Hanychové, kterou dává přímo na místě do pucu stylista Dušan Chrástek. S Agátou přijeli slavit všichni její bratři, i viditelně hodně dojatá maminka Veronika Žilková. Objevil se také její manžel Martin Stropnický se svou rodinou. "Do obřadu nechci nic komentovat," řekl herec.

Batulková se nakrucovala v rudých šatech Maminka Jakuba Prachaře Dana Batulková dorazila se svou dcerou Marinou. "Rád vás tady všechny vidím," sdělil davu brzo novomanžel Jakub Prachař před únětickým kostelem, v němž Agátu už jednu významnou životní událost zažila: Křtila v něm syna Kryšpína. Navíc v něm byla pokřtěna i ona a brali se v něm i její rodiče Jiří Hanych a Veronika Žilková.

Na svatbě se objevil také Karel Gott, který páru prý hodně fandí. "Ačkoliv jsou jako osoby hodně rozdílní, tak si myslím, že jim to vydrží, a že spolu budou šťastni," uvedl mistr, který dorazil s manželkou Ivanou. Své dcerky však nechali doma.

Těsně před začátkem obřadu dorazil otec ženicha David Prachař se svou ženou Lindou Rybovou a jejich třemi dětmi. Agáta si ještě před kostelem dala cigáro a obřad mohl začít. Kněz začal hovořit těsně před 13:00, celý obřad by měl trvat přibližně 40 minut.

Související

Agáta Hanychová Glosa

Události Petra Nutila: Tryzna za Agátu, Jaromíra Soukupa a budoucnost naší země

Drazí čtenáři, vážení smuteční hosté, tento týden máme jednu zásadní zprávu. Jak asi víte sami, život každého z nás provází velké množství ztrát. Člověk během svého žití ztrácí řadu předmětů i iluzí, stejně tak jeho existenci na tomto světě provází i těžší ztráty, jako jsou ztráty milovaných osob a přátel...

Více souvisejících

Agáta Hanychová Jakub Prachař

Aktuálně se děje

před 27 minutami

před 41 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 5 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Macron vyzval k většímu zbrojení. Nemůžeme spoléhat na USA, Evropa je smrtelná, musí posílit obranu, prohlásil

Francouzský prezident Emmanuel Macron v projevu na pařížské Sorbonně zdůraznil potřebu posílení obrany Evropy a zvýšení vlastní zbrojní produkce jako odpověď na globální bezpečnostní hrozby. Uvedl to server France24.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy