Bartošová se zašprajcovala: Do léčebny nepůjdu!

Praha - To bylo silných řečí! Josef Rychtář, partner zpěvačky Ivety Bartošové, měl spoustu řečí o tom, jak svoji družku okamžitě po návratu z Itálie pošle do protialkoholní léčebny. Teď ale tvrdí opak! Do léčebny ji nepošle. Prý ji nebude nutit násilím. Proč Rychtář změnil svůj názor?

Iveta je naprosto oddaná svému "spasiteli" Josefu Rychtáři. Při rozhovoru pro magazín Prásk.tv byla naprosto pasivní a neustále koukala do země. Během necelých dvou minut "kuňkne" jen dvě věty. Je zřejmé, že je na dně! A Rychtář místo toho, aby ji poslal do léčebny, tak jen tvrdí, že o problému s ní mluví.

Přepis rozhovoru

Redaktorka: Všichni se vás ptají kdy Ivetu převezete na léčení?

Rychtář: Víte, já vám na to odpovím. Všem divákům a těm kdo o tom mají trošku přehled. Já bych v první řadě předeslal a mám s tím velmi bohaté zkušenosti, kdy můj otec pil alkohol, zemřel mi na alkohol.

Bartošová: Můj taky.

Rychtář: Podotýkám, je to velmi závažné onemocnění, které nelze podceňovat, ale předeslal bych, samozřejmě to řeším s Ivetou. Je to její vůle, zda-li se podrobí léčení nebo jakou formu léčení zvolí, ale upřesním to úplně jinou formou. Pokud člověku najdu rakovinu a řeknu mu, nabízíme ti ozařování, chemoterapii a ten člověk to odmítne, přesto že ví, že si tím zkrátí život, nikdo ho nemůže k tomuto léčení nutit. V tomto případě Ivety, já přiznávám, ta nemoc tady je, ale nicméně pokud Iveta nebude chtít, ani já ji ani násilnou formou a to zdůrazňuji násilnou formou, nebudu, nebudu ji dávat nikam na léčení...

Bartošová: Mě stačí ambulance.

Rychtář: Budu to řešit se specialisty, budeme se snažit najít řešení, abychom tento problém vyřešili, protože jde mi o zdraví Ivety a rozhodně nebudu přihlížet tomu, aby před mým zrakem ona se zabíjela, ale je to i na její vůli a jak jsem předeslal, nebudu násilnou formou ji nutit k tomu, co nechce.

Související

Iveta Bartošová

RECENZE: Málo mě znáš o Ivetě Bartošové pojednává kontextuálně a vyhýbá se laciné dojímavosti

Snad nikdo není s mašinérií bulváru spjatý tolik, jako zpěvačka Iveta Bartošová. Hvězda normalizačního popu, jejíž život byl po revoluci jako na houpačce. Spíš než s pěveckou kariérou si ji spojujeme s vyhořením, nenaplněnými sny a tragickým osudem. Dokumentární minisérie Málo mě znáš se k médií nesčetněkrát omílanému příběhu vrací jinak. Kriticky, empaticky, bez bulvárnosti i sentimentu.

Více souvisejících

Iveta Bartošová Josef Rychtář Alkohol

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

Vladimir Putin na summitu Rusko Afrika 2023.

Rusko chce obnovit výrobu raket schopných nést jaderné hlavice

Ruský prezident Vladimir Putin na pátečním zasedání Rady bezpečnosti Ruské federace prohlásil, že země by měla obnovit výrobu pozemních raket krátkého a středního doletu, schopných nést jaderné hlavice. Tvrdí, že Spojené státy umístily tyto rakety v Evropě a Asii, napsala agentura Reuters.

včera

včera

včera

Zahájení KVIFF 2024 a červený koberec. Prohlédněte si galerii

Ve Varech odstartoval 58. Mezinárodní filmový festival

V Karlových Varech začal slavnostním příjezdem hostů 58. Mezinárodní filmový festival. Hlavní hvězdou zahajovacího večera je americký herec Viggo Mortensen, který obdrží Cenu prezidenta festivalu. 

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Vlak tam neměl co dělat, naznačil ministr příčinu tragické nehody u Nových Zámků

Tragickou čtvrteční srážku vlaku jedoucího z Prahy a autobusu u Nových Zámků na Slovensku pravděpodobně způsobilo selhání lidského faktoru. Vlak podle předběžných informací jel po koleji, která měla být po předchozích vydatných deštích mimo provoz. Nehodu nepřežilo sedm lidí, dalších pět osob utrpělo zranění. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy